Sulje
Elektroniikka ja navigointi
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Valmiiksi pleissatut köydet

Pleissaus on menetelmä köyden päättämiseen tai kahden köyden yhdistämiseen ilman solmua. Sen lisäksi, että solmu on iso ja kömpelö, jopa oikein solmittu solmu pienentää köyden vahvuutta merkittävästi.

Tällä sivulla voit tilata räätälöityjä köysiä, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Dyneemaköysi Marlow D2 Club

Köysi, joka sopii sekä huvi- että kilpapurjehdukseen. D2 Club on monipuolinen ja edullinen köysi, joka sopii hyvin jalus-, nostin- ja säätököydeksi.

Lue lisää D2 Club-köydestä!

Valitse tämä köysi

Dyneemaköysi Marlow D12

Erittäin vahva ja kevyt köysi. Sopii vaativalle purjehtijalle, joka haluaa keveyttä ja optimaalista suorituskykyä. D12 sopii peräharuksille, takastaakille, kaskadeille ym.

Lue lisää D12-köydestä!

Valitse tämä köysi

Dyneemaköysi Marlow D2 Racing

Sopii sekä kilpapurjehdukseen että huvipurjehdukseen. D2 Racing on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää kaikkiin toimintoihin, etenkin kun köyden halkaisijan pienentäminen johtaa yksinkertaisempaan ja helpompaan käsittelyyn.

Lue lisää D2-racing-köydestä!

Valitse tämä köysi

Dyneemaköysi Marlow D2 Grand prix

Kilpapurjehtijan unelmaköysi, jossa dyneemaydin ja polyesterikuori. Erittäin hyvät ominaisuudet mitä tulee murtolujuuteen, venymiseen ja kulumiseen.

Lue lisää D2 GP-köydestä!

Valitse tämä köysi

Polyesteriköysi Marlow Doublebraid

Helposti käsiteltävä ja kätevä köysi, joka sopii useimpiin käyttötarkoituksiin purjeveneessä. Punottu polyesterikuori punotun polyesteriytimen suojana.

Lue lisää Doublebraid-köydestä!

Valitse tämä köysi

Item x 2 on lisätty koriin
Jatka ostoksia
Mene kassalle