Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Muuttomyynti - Jopa 80% alennus kauden parhaista venetarvikkeista

Riki, kansi ja kiinnitys Ankkurit ja tarvikkeet Ankkurit

Ankkurit

Aika ostaa uusi ankkuri?

Hyvä ankkuri pitää veneen paikallaan säästä riippumatta. Siksi on tärkeää valita ankkuri, jolla on oikea muoto, koko ja paino. Alla käymme lyhyesti läpi, mitä kannattaa ottaa huomioon, ankkuria hankkiessa.

Miten valita ankkuri veneeseen?

Oikean ankkurin ostaminen voi olla vaikeaa, koska valittavana on monia erilaisia malleja. On ankkureita, jotka on suunniteltu ankkurointiin tietyn tyyppiseen pohjaan, ja on ankkureita, jotka kiinnittyvät hyvin useisiin erityyppisiin pohjiin. Jos haluat liikkua veneelläsi eri paikoissa, suosittelemme, että ostat ankkurin, joka sopii monelle eri pohjatyypille. Näin sinun ei tarvitse kuljettaa useita erilaisia ankkureita veneessäsi. 

Kuinka suuren ankkurin tarvitset?

Ankkurin koko määräytyy veneen koon, valitsemasi ankkurityypin ja sen mukaan, miten, missä ja milloin ankkuroit. Jos ankkuroit vain kauniilla säällä pysähtyäksesi uimaan tai kalastamaan, ankkurin ei tarvitse olla yhtä suuri kuin silloin jos ankkuroit esim. yöpyäksesi luonnonstamassa. Jokaisella valmistajalla on omat spesifikaationsa, joihin kannattaa tutustua, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi kaikissa sääolosuhteissa. Löydät lisätietoa näistä tuotesivuilta.

Oletko epävarma ankkurin valinnasta? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme; asiakaspalvelu@watski.fi 

Lue lisää aiheesta Ankkurit
Suodata haku
Järjestä tämän mukaan:
Suosio
Viimeisin
Nimet A-Ö
Nimet Ö-A
Hinta nouseva
Hinta laskeva
Tuotemerkit
0 Valitut tuotteet
Lewmar (7)
Rocna (2)
Näkyvillä 21 kpl 21 tuotteesta.
Suodata haku
Tuotemerkit
Lewmar (7), Rocna (2),
Tuotemerkit
Lewmar (7)
Rocna (2)