Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Plotterit ja kaikuluotaimet & GPS

Suositut suodattimet
Järjestä tämän mukaan:
Kaikki suodattimet
Kaikki suodattimet
Tuotetta: 418
Näytää Tuotteet

Alta löydät valikoiman kaikuluotaimia ja karttaplottereita veneeseesi. Valikoimamme koostuu tunnetuista tuotemerkeistä, kuten Deeper, Humminbird, Garmin ja Raymarine. 

Miten kaikuluotain toimii?

Jos rakastat kalastusta, mutta haluat tehdä siitä hauskempaa ja helpompaa, suosittelemme kaikuluotaimen hankkimista veneeseen. Kaikuluotain lähettää ääniaaltoja veteen ja näyttää sinulle tarvitsemasi tiedot. Näet nopeasti, miltä pinnan alla näyttää ja missä kalat lymyävät.

Mikä kaikuluotain minun pitäisi valita?

Markkinoilla on niin suuri valikoima luotaimia, että luotaimen valinta voi tuntua ylivoimaiselta. Paras vinkki on lukea eri luotainten ominaisuuksista, jotta voit selvittää, mikä niistä sopii tarpeisiisi. Jotkut luotaimet soveltuvat pilkkimiseen, kun taas toiset sopivat paremmin rantakalastukseen tai merikalastukseen. On myös joitain kaikuluotaimia, jotka soveltuvat kaikentyyppiseen kalastukseen kaikilla vesillä. Mieti myös, kuinka paljon teknisiä ominaisuuksia haluat. Uusimmat luotaimet on kehitetty uusimmalla tekniikalla. Tämän etuna on, että saat tarkemman kartan kalastusalueesta ja näet kalat reaaliajassa, mutta saat myös tietoja, kuten lämpöolosuhteet. Hieman vanhempi luotain on yksinkertaisempi laite, joka antaa sinulle GPS -koordinaatteihin perustuvan kartan. Mutta niiden etuna on, että ne ovat tarkkoja ja niissä on yksinkertaiset valikot. Joten harkitse, kuinka paljon olet valmis investoimaan ja mihin sitä käytetään. 

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi