Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

WATSKIN ASIAKASLUPAUS

Watskin päämääränä on olla pohjoismaiden johtava veneilytarvikkeiden verkkokauppa. Toimintamme kulmakivet ovat laaja valikoima venevarusteita, nopeat toimitukset, joustavat maksuehdot ja loistava palvelu. Lue alta lisää siitä, kuinka toteutamme asiakaslupauksemme.

Nopeat toimitukset

Suomen kesä on lyhyt ja veneilijän aika kortilla. Kun sääolosuhteet ovat suotuisat, ei kukaan halua käyttää kaunista päivää etsimällä sopivia tuotteita eri myymälöistä. Sen vuoksi Watskin toiminta-ajatukseen kuuluu nopeat toimitukset verkkokaupan varastolta juuri sinne missä olet viettämässä kesäpäiviäsi. Ennen kello 13 saapuneet tilaukset pyritään aina lähettämään saman päivän aikana ja toimitusaika varastoltamme Etelä-Ruotsista eteläiseen Suomeen on 2-5 arkipäivää.

Ilmainen toimitus yli 300€

Kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme yli 300€ arvosta, emme lisää tilaukselle rahti- tai toimituskuluja. Tämä koskee toimituksia noutopisteisiin. Jos haluat mieluummin kotiinkuljetuksen, on ilmaisen toimituksen raja 300€. Kotiintoimituksen hinta tätä pienemmille tilauksille on 18,90€.

365 päivän Palautusoikeus

Joskus voi käydä niin, että tilattu tuote ei sovikaan käyttötarkoituksiisi tai haluat jostain muusta syystä perua kaupan. Voit aina palauttaa käyttämättömän tuotteen meille 365 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Näin ollen voit tuntea olosi turvalliseksi tilatessasi tuotteen, jota et pääse fyysisesti tarkastamaan ennen tilauksen tekemistä. 365 päivän palautusoikeus koskee kaikkia muita tuotteita, lukuunottamatta Poistomyyntituotteita. Näiden osalta sovellamme 14 päivän palautusoikeutta.

Turvallinen maksu

Haluamme, että voit itse päättää miten haluat maksaa ostoksesi. Tarjoamme useita eri maksuvaihtoehtoja ja verkkosivumme on TSL/SSL-suojattu turvallisen maksuliikenteen takaamiseksi. Voita valita seuraavista maksuvaihtoehdoista: Klarnan lasku, Mobilepay, Verkkopankki tai Luottokortti.

Hyvä palvelu

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa meiltä erinomaista palvelua, hyviä neuvoja ja käytännöllisiä oppaita. Asiakaspalvelumme on miehitettynä aina arkisin.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@watski.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 24 80 84 311

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi