Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

WATSKIN ASIAKASLUPAUS

Watskin päämääränä on olla pohjoismaiden johtava veneilytarvikkeiden verkkokauppa. Toimintamme kulmakivet ovat laaja valikoima venevarusteita, nopeat toimitukset, joustavat maksuehdot ja loistava palvelu. Lue alta lisää siitä, kuinka toteutamme asiakaslupauksemme.

Nopeat toimitukset

Suomen kesä on lyhyt ja veneilijän aika kortilla. Kun sääolosuhteet ovat suotuisat, ei kukaan halua käyttää kaunista päivää etsimällä sopivia tuotteita eri myymälöistä. Sen vuoksi Watskin toiminta-ajatukseen kuuluu nopeat toimitukset verkkokaupan varastolta juuri sinne missä olet viettämässä kesäpäiviäsi. Ennen kello 13 saapuneet tilaukset pyritään aina lähettämään saman päivän aikana ja toimitusaika varastoltamme Etelä-Ruotsista eteläiseen Suomeen on 3-5 arkipäivää. Itä-Suomeen ja pohjois-Suomeen rahti kulkee noin 4-5 päivässä.

Ilmainen toimitus yli 100€

Kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme yli 100€ arvosta, emme lisää tilaukselle rahti- tai toimituskuluja. Tämä koskee toimituksia noutopisteisiin. Jos haluat mieluummin kotiinkuljetuksen, on ilmaisen toimituksen raja 200€. Kotiintoimituksen hinta tätä pienemmille tilauksille on 20€.

30 päivän Palautusoikeus

Joskus voi käydä niin, että tilattu tuote ei sovikaan käyttötarkoituksiisi tai haluat jostain muusta syystä perua kaupan. Voit aina palauttaa käyttämättömän tuotteen meille 30 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Näin ollen voit tuntea olosi turvalliseksi tilatessasi tuotteen, jota et pääse fyysisesti tarkastamaan ennen tilauksen tekemistä. 30 päivän palautusoikeus koskee kaikkia muita tuotteita, lukuunottamatta Poistomyyntituotteita. Näiden osalta sovellamme 14 päivän palautusoikeutta.

Turvallinen maksu

Haluamme, että voit itse päättää miten haluat maksaa ostoksesi. Tarjoamme useita eri maksuvaihtoehtoja ja verkkosivumme on TSL/SSL-suojattu turvallisen maksuliikenteen takaamiseksi. Voita valita seuraavista maksuvaihtoehdoista: Klarnan lasku, Mobilepay, Verkkopankki tai Luottokortti.

Hyvä palvelu

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa meiltä erinomaista palvelua, hyviä neuvoja ja käytännöllisiä oppaita. Asiakaspalvelumme on miehitettynä aina arkisin kello 10-16, jolloin voit saada apua ja neuvoja puhelimitse tai sähköpostilla.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@watski.fi
Asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 24 80 84 311

Todisteena palvelumme toimivuudesta jaamme avoimesti asiakkaiden jättämiä arvosteluja Trustpilot-sivustolla. Voit käydä itse toteamassa, mitä mieltä aiemmat asiakkaamme ovat olleet: https://fi.trustpilot.com/review/watski.fi