Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Ankkurointi

Suositut suodattimet
Järjestä tämän mukaan:
Kaikki suodattimet
Kaikki suodattimet
Tuotetta: 89
Näytää Tuotteet

Aika ostaa uusi ankkuri?

Hyvä ankkuri pitää veneen paikallaan säästä riippumatta. Siksi on tärkeää valita ankkuri, jolla on oikea muoto, koko ja paino. Alla käymme lyhyesti läpi, mitä kannattaa ottaa huomioon, ankkuria hankkiessa.

Miten valita ankkuri veneeseen?

Oikean ankkurin ostaminen voi olla vaikeaa, koska valittavana on monia erilaisia malleja. On ankkureita, jotka on suunniteltu ankkurointiin tietyn tyyppiseen pohjaan, ja on ankkureita, jotka kiinnittyvät hyvin useisiin erityyppisiin pohjiin. Jos haluat liikkua veneelläsi eri paikoissa, suosittelemme, että ostat ankkurin, joka sopii monelle eri pohjatyypille. Näin sinun ei tarvitse kuljettaa useita erilaisia ankkureita veneessäsi. 

Kuinka suuren ankkurin tarvitset?

Ankkurin koko määräytyy veneen koon, valitsemasi ankkurityypin ja sen mukaan, miten, missä ja milloin ankkuroit. Jos ankkuroit vain kauniilla säällä pysähtyäksesi uimaan tai kalastamaan, ankkurin ei tarvitse olla yhtä suuri kuin silloin jos ankkuroit esim. yöpyäksesi luonnonstamassa. Jokaisella valmistajalla on omat spesifikaationsa, joihin kannattaa tutustua, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi kaikissa sääolosuhteissa. Löydät lisätietoa näistä tuotesivuilta.

Oletko epävarma ankkurin valinnasta? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme; asiakaspalvelu@watski.fi 

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi