Sulje
Elektroniikka ja navigointi
Eväste- ja tietosuojakäytäntö

Eväste- ja tietosuojakäytäntömme

Kun käyt Watski.fi-sivustolla, keräämme tietoja jokaisesta verkkosivustokäynnistä. Käytämme tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, arvioidaksemme kunkin Watski.fi -elementin käyttöä sekä tukeaksemme markkinointiamme.

Täällä voit lukea keräämistämme tiedoista sekä siitä, miten käytämme kyseisiä tietoja, mitä niillä teemme, kuka niitä voi käyttää sekä siitä, kehen voit olla eväste- ja tietosuojakäytäntöön liittyen yhteydessä.

Watski.fi -sivustolla kerätään tietoja voimassa olevan lainsäädännön puitteissa. Jos Watski.fi käsittelee henkilötietoja, se tehdään Ruotsin henkilötietolain mukaisesti.

Watski.fi tunnistaa IP-osoitteen ja tiedot automaattisesti, kun siirryt verkkosivuston eri sivuilta ja palveluista toisiin. Rekisteröimme myös kirjautumisesi sekä mahdolliset uutiskirjetilauksesi. Tämä tehdään, jotta asiat sujuisivat kannaltasi helpommin seuraavalla käyntikerralla.

Käytämme tässä yhteydessä erilaisia, Google Analyticsin kaltaisia analyysityökaluja, jotka auttavat meitä keräämään Watski.fi -sivuston käyttöä koskevia tilastoja ja tekemään kokemuksestasi entistä paremman.

Watski.fi kerää käyttäjiä ja heidän käyntejään koskevia tietoja kahdella tavalla:

Mikä on eväste?

Mitä on eväste? Tietokoneellesi tallennetaan evästeitä, kun käyt Watski.fi -sivustolla. Eväste on verkkoselaimeesi tallennettava pieni tekstitiedosto, jolla tietokoneesi tunnistetaan seuraavien käyntien yhteydessä. Evästeisiimme ei tallenneta lainkaan henkilökohtaisia tietoja.

Lähes kaikki verkkosivustot käyttävät evästeitä. Ne tallennetaan tietokoneellesi auttamaan sinua, ja tämä auttaa analysoimaan, miten verkkosivustoa käytetään. Näin voimme parantaa käyttäjäkokemusta. Usein evästeet ovat tarpeen jonkin verkkosivuston palvelun tarjoamiseen.

Evästeissä olevat tiedot lähetetään verkkoselaimen ja verkkopalvelimen välillä. Ne sisältävät käyttäjän asetuksia ja kirjautumista koskevia tietoja sekä tietoja siitä, miten verkkosivustoa käytetään.

Miten vältän evästeet?

Miten vältän evästeet? Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit joko estää kaikki evästeet, poistaa tietokoneelta olemassa olevat evästeet tai asettaa tietokoneen niin, että näet varoituksen ennen kuin evästeet tallentuvat.

Suosittelemme, että luet evästekäytäntömme huolellisesti ennen tietokoneen evästeasetusten mahdollista muuttamista, ja että luet evästeistä lisää muilla verkkosivustoilla.

Käydessäsi meidän tai muiden verkkosivustoilla, käyttäjäkokemuksesi saattaa olla huonompi jos muutat evästeasetuksia.

Muista, että jotkut Watski.fi -sivustolla olevat toiminnot mahdollisesti eivät toimi, jos et hyväksy evästeitä.

Firefox

Firefox Poista evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Options (vaihtoehdot) -> Privacy (tietosuoja) -> ja poistamalla yksittäiset evästeet tai tyhjentämällä historian.

Estä evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Options (vaihtoehdot) -> privacy (tietosuoja) -> ja valitsemalla osiosta History (historia) "Use custom settings for history" (käytä historiaa varten mukautettuja asetuksia) -> ja rastittamalla "Always use private browsing mode" (käytä aina yksityistä selaustilaa) sekä poistamalla rasti kohdasta "Accept cookies from pages" (hyväksy sivuilta tulevat asetukset).

Internet Explorer

Internet Explorer Poista evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Internet Options (internet-vaihtoehdot) -> välilehti General (yleistä) -> napsauta Delete (poista) -> Cookies (evästeet) -> Delete (poista).

Estä evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Internet Options (internet-vaihtoehdot) -> Privacy (tietosuoja) -> siirrä liukusäädin ylös. Näin estät kaikki evästeet. -> Napsauta OK.

Google Chrome

Poista evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Tools (työkalut) -> Clear browsing data (poista selaustiedot) -> Delete cookies and other site data (poista evästeet ja muut verkkosivusto- ja laajennustiedot) -> Clear browsing data (poista selaustiedot).

Estä evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Settings (asetukset) -> Show Advanced Options (näytä lisäasetuksia) -> Content Settings (sisältöasetukset) -> napsauta "Block all sites from storing data" (estä verkkosivustoja tallentamasta tietoja) ja valitse "Block third-party cookies and site data" (estä kolmansien osapuolten evästeet ja verkkosivustotiedot) -> OK.

Safari

Poistat evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Settings (asetukset) -> Security (turvallisuus) -> napsauta "Show Cookies" (näytä evästeet). Tästä voit joko poistaa yhden ainoan toimialueen evästeet tai poistaa kaikki evästeet.

Estät evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Settings (asetukset) -> Security (turvallisuus) -> valitse kohdasta "Accept Cookies" (hyväksy evästeet) vaihtoehto "never" (ei koskaan).

Mihin Watski.fi käyttää evästeitä?

Käytämme evästeitä luodaksemme demografisia ja käyttäjiin liittyviä tilastoja ja näin selvittääksemme, kuka verkkosivustoillamme käy. Täten voimme mukauttaa ja luoda sisältöä ja palveluja, jotka vastaavat sinun ja muiden käyttäjien toiveita ja kiinnostuksen kohteita. Kuvailemme Watski.fi -sivustolla käytettävien evästeiden tarkoitusta alla.

Kolmansien osapuolten evästeet

Watski.fi käyttää verkkosivustolla kolmansien osapuolten eri palveluja. Joissain tapauksissa myös nämä palvelut käyttävät evästeitä. Voit hyväksyä kolmansien osapuolten evästeet selaimessa seuraavasta linkistä:
http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset

Kolmansien osapuolten evästeitä käytetään muun muassa keräämään Watski.fi -sivustokäyntejäsi koskevia tilastoja. Tällöin käytämme evästeitä m.m. saadaksemme tietoa niistä verkkosivustoista, joilla käyt, sekä ajasta, jonka niillä vietät. Käytämme tässä tapauksessa Googlen Google Analytics -järjestelmää.

Voit kieltäytyä Google Analyticsistä tästä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Watski.fi tekee myös yhteistyötä eri yritysten kanssa parantaakseen verkkomarkkinointiaan ja näin varmistamaan, että näet vain relevantteja ilmoituksia.

Watski.fi -sivustolla on kolmansien osapuolten komponentteja, kuten esim. "Facebook-suositus", "Facebook-tykkää" ja "Google+". Nämä kolmansien osapuolten komponentit tarkoittavat, että kolmannen osapuolen komponentin omistaja, esim. Facebook tai Google, vastaanottaa tietoja, jotka koskevat verkkoselaintasi, IP-osoitettasi, niitä Watski.fi -sivuston sivuja, joilla käyt, ynnä muuta vastaavaa. Kolmannen osapuolen komponentin omistajan käsittely ei ole meidän hallinnassamme ja koskee vain sinua ja kolmannen osapuolen komponentin omistajaa.

Watski.fi käyttää näitä komponentteja linkittääkseen suoraan omiin sosiaalisen median verkkosivustoilleen ja näin varmistaakseen asiakkaille joustavan navigointiin.

Toiminnot

Watski.fi -sivustolla on joitakin teknisiä evästeitä, joita tarvitaan useiden Watski.fi -sivuston osioiden toimivuuden käsittelyyn. Nämä evästeet tallennetaan saapuessasi Watski.fi -sivustolle ja ne tallennetaan seuraamaan ostoskorisi sisältöä, suosikkejasi jne.

Henkilökohtaisten tietojen käyttö

Arkaluonteisia henkilökohtaisia tietoja ei koskaan paljasteta kolmansille osapuolille, ellet ole nimenomaisesti hyväksynyt sitä, emmekä kerää henkilökohtaisia tietoja ellet itse ole ilmoittanut näitä tietoja tehdessäsi tilauksen, osallistuessasi kyselyyn tms. Kerättäviä tietoja ovat nimi, osoite, postinumero ja, sähköpostiosoite.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sen palvelun toimittamiseksi, jota varten tiedot kerätään. Tietoja käytetään myös tutustumaan sinuun ja muihin verkkosivuston käyttäjiin paremmin. Tähän käyttöön saattaa kuulua tutkimuksia ja analyyseja, jotta voisimme parantaa omaa ja toimittajiemme markkinointia, omia tuotteitamme, palvelujamme ja tekniikoitamme sekä näyttämään sinun harrastuksiisi mukautettua sisältöä.

Yhteydenotto henkilötietojen käsittelyn suhteen

Jos haluat saada tietää tarkemmin, mitä tietoja olemme keränneet juuri sinusta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen: info.fi@watski.com. Jos sinusta on rekisterissämme virheellisiä tietoja tai sinulla on muuta kommentoitavaa, ota meihin yhteyttä samalla tavoin. Sinulla on oikeus nähdä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity ja voit pyytää oikaisua tai vastustaa rekisteröintiä EU: n tietosuoja-asetuksen, GDPR:n mukaisesti.

Tietosuoja

Lainsäädäntö edellyttää, että henkilökohtaisia tietojasi on säilytettävä turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tallennamme henkilökohtaisia tietojasi valvotuissa laitoksissa olevilla, korkean turvallisuustason omaavilla palvelimilla. Turvallisuutemme tarkistetaan säännöllisesti sen varmistamiseksi, että käyttäjätietoja käsitellään turvallisesti ja aina sinun käyttäjän oikeuksiasi kunnioittaen. Emme kuitenkaan voi sataprosenttisesti taata internetin välityksellä tapahtuvan tiedonsiirron turvallisuutta. Siksi muut, ulkopuoliset tahot voivat saada pääsyn tietoihin kun ne lähetetään ja tallennetaan sähköisesti. Siksi lähetät tietosi omalla vastuullasi.

Henkilökohtaiset tiedot poistetaan tai tehdään anonyymeiksi kun syy niiden keräämiselle on päättynyt. Osto-, tilaus- ja käyttäjähistorian osalta poistamme sen 3 vuoden kuluttua tapahtumapäivästä.

Internetin nopean kehityksen vuoksi on mahdollista, että joudumme ajoittain muuttamaan henkilötietojen käsittelyämme. Siksi pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa näitä henkilötietojen käsittelyä koskevia toimintaohjeita. Jos teemme näin, muutamme luonnollisesti myös verkkosivun alaosassa olevaa ”päivitetty viimeksi” -päivämäärää. Jos teemme kattavia muutoksia, ilmoitamme siitä näkyvästi verkkosivustoillamme.

Sinulla on oikeus valittaa sinua koskevien tietojen käsittelystä. Valitukset tulee lähettää Ruotsin Tietosuojan tarkastuslaitokseen.

Ota meihin yhteyttä


Voit ottaa Watskiin yhteyttä seuraavasti:

Sähköpostilla: info.fi@watski.com
Puhelimitse: +358248084311

Postitse:
Watski AB
Kantyxegatan 14
213 76 Malmö, Ruotsi

Kirjaudu sisään