Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

SYYSKAMPANJA, JOPA 34% ALENNUSTA NORMAALIHINNOISTA >>

Eväste- ja tietosuojakäytäntö

Eväste- ja tietosuojakäytäntömme

Kun käyt Watski.fi-sivustolla, keräämme tietoja jokaisesta verkkosivustokäynnistä. Käytämme tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, arvioidaksemme kunkin Watski.fi -elementin käyttöä sekä tukeaksemme markkinointiamme.

Täällä voit lukea keräämistämme tiedoista sekä siitä, miten käytämme kyseisiä tietoja, mitä niillä teemme, kuka niitä voi käyttää sekä siitä, kehen voit olla eväste- ja tietosuojakäytäntöön liittyen yhteydessä.

Watski.fi -sivustolla kerätään tietoja voimassa olevan lainsäädännön puitteissa. Jos Watski.fi käsittelee henkilötietoja, se tehdään Ruotsin henkilötietolain mukaisesti.

Watski.fi tunnistaa IP-osoitteen ja tiedot automaattisesti, kun siirryt verkkosivuston eri sivuilta ja palveluista toisiin. Rekisteröimme myös kirjautumisesi sekä mahdolliset uutiskirjetilauksesi. Tämä tehdään, jotta asiat sujuisivat kannaltasi helpommin seuraavalla käyntikerralla.

Käytämme tässä yhteydessä erilaisia, Google Analyticsin kaltaisia analyysityökaluja, jotka auttavat meitä keräämään Watski.fi -sivuston käyttöä koskevia tilastoja ja tekemään kokemuksestasi entistä paremman.

Watski.fi kerää käyttäjiä ja heidän käyntejään koskevia tietoja kahdella tavalla:

- Evästeitä käyttäen

- Niin, että käyttäjät itse antavat tietoja (esim. tilatessaan uutiskirjeemme)

Mitä henkilötietoja keräämme?

Henkilötiedot, jotka annat meille

Kun teet ostoksen, rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi, rekisteröidyt kanta-asiakkaaksi, käytät sivustoamme, sosiaalista mediaa tai otat meihin yhteyttä, annat meille henkilökohtaisia tietoja. Henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille ja joita käsittelemme, voivat olla esimerkiksi nimesi, osoitteesi, matkapuhelimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Henkilötiedot, joita keräämme

Kun teet ostoksen Watskin verkkokaupassa, kun otat meihin yhteyttä ja kun käytät sivustoamme, asiakastiliäsi tai sosiaalista mediaa, keräämme sinusta henkilötietoja. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, syntymäpäivä, sukupuoli, yhteystiedot, asiakastiedot, IP-osoite, käyttöjärjestelmä, tiedot käyttämästäsi laitteistosta ja ohjelmistosta, yhteydenpitosi kanssamme, internetinkäyttötottumuksesi (kuten maantieteellinen sijainti, istunnon aika, millä ulkoisilla sivuilla olet aiemmin käynyt, millä sivuilla ja sosiaalisissa verkostoissa vierailet luonamme, kiinnostuksesi kohteet ja tiedot muusta palvelujemme ja tuotteidemme käytöstä), haku- ja ostohistoria, mitä tuotteita olet käynyt katsomassa tai lisännyt ostoskoriin verkkokaupassamme sekä maksutapa.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Asiakaspalveluun ja asiakassuhteiden hallintaan

Käsittelemme nimiä, osoitteita, matkapuhelin- ja puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja ostohistoriaa, jotta voimme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja hallinnoida asiakassuhteitamme. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on se, että meidän on pystyttävä täyttämään tehty kauppasopimus tai ryhtymään toimiin ennen tällaisen sopimuksen tekemistä. Tietojen käsittely on välttämätöntä myös, jotta voimme tarjota hyvää palvelua, myös potentiaalisille asiakkaille. Kiinnostuksemme henkilötietojesi käsittelyyn tätä tarkoitusta varten asetetaan yksityisyyden suojaamisen edelle. Jos asiakas ei anna yllä mainittuja henkilötietoja, emme pysty toimittamaan tuotteitamme hänelle tai muuten täyttämään velvollisuuttamme asiakasta kohtaan.

Markkinointiin

Käsittelemme nimiä, matkapuhelin- ja puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita, ostohistoriaasi ja tietoja sosiaalisen mediamme käytöstä, voidaksemme lähettää sinulle uutiskirjeitä ja tarjouksia sähköpostitse, tekstiviestinä tai postitse. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on suostumuksesi, jonka saamme joko rekisteröityessäsi Watskin kanta-asiakkaaksi, uutiskirjeen tilaajaksi tai ostoksesi yhteydessä. Annat suostumuksesi valitsemalla aktiivisesti yhden tai useamman valintaruudun sivustollamme.

Automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin

Voidaksemme kehittää tuotteitamme, palveluitamme ja tarjouksiamme sinulle, keräämme ja analysoimme automaattisesti sinua koskevia tietoja. Tällaisia tietoja ovat nimesi, syntymäpäiväsi, sukupuoli, yhteystiedot, asiakastiedot, IP-osoite, käyttöjärjestelmä, tiedot käyttämästäsi laitteistosta ja ohjelmistosta, yhteystietoihisi liittyvät tiedot, tiedot surffaustottumuksistasi, haku- ja ostohistoria, mitä tavaroita olet käynyt katsomassa tai lisännyt ostoskoriin, maksutapaan ja tilin saldoon ja jos olet ostanut tuotteesi luotolla sekä muut aktiviteetit sosiaalisissa verkostoissamme ja sivustollamme. Tämän käyttäytymisanalyysin (ns. Profilointi) tulosten perusteella annamme sitten sinulle automaattisesti räätälöityjä tietoja, mainoksia ja tarjouksia, joiden uskomme olevan sinulle mielenkiintoisa ja osuvia. Tällä hetkellä emme käytä automaattista päätöksentekoa tai profilointia, joka vaikuttaisi sinuun laillisesti tai muuten merkittävästi. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on suostumuksesi, jonka saamme joko rekisteröityessäsi Watskin kanta-asiakkaaksi, tilaamalla uutiskirjeemme tai ostamalla tuotteita valikoimastamme. Annat suostumuksesi valitsemalla aktiivisesti yhden tai useamman valintaruudun sivustollamme.

Tilastoja varten

Käsittelemme tilausnumeroitasi ja muita viitenumeroitasi tilastojen koostamiseksi. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on etuoikeutemme pitää tilastoja ja kehittää liiketoimintaamme niiden avulla. Emme koskaan käytä asiakkaiden nimiä tilastoissamme.

Valitusten, palautusten yms. käsittelyyn

Käsittelemme nimiä, osoitteita, matkapuhelin- ja puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja ostohistoriaa voidaksemme käsitellä mahdollista palautuspyyntöäsi tai vaatiessasi oikeuksiasi kuluttajana. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on se, että se on tarpeen kuluttajalainsäädännön mukaisten oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Kirjanpitoon

Käsittelemme tietoja sinun ja Watskin välisestä ostotapahtumasta kirjanpitotarkoituksia varten. Ostotapahtumasta kerättäviä käsiteltäviä tietoja ovat nimi, osoite, matkapuhelin- ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on, että se on välttämätöntä meille asetetun oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi.

Kenelle luovutamme henkilötietoja?

Henkilötietojasi saatetaan luovuttaa toimittajillemme ja alihankkijoillemme. Watski voi luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten. huolitsijat tavaroiden toimittamisen yhteydessä, mediatoimistot uutiskirjeiden jakamiseksi (Mailchimp) tai markkinointikumppanit. Jos teet ostoksen luotolla, luottokuntasi tai Klarna Holding AB käsittelee tietosi. Kaikki edellämainitut toimijat ovat itsenäisesti vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Kaikki kumppanimme ja käyttämämme alustat noudattavat henkilötietolainsäädäntöä.

Watski voi luovuttaa henkilötietosi viranomaisille, jos he vaativat meitä antamaan tällaisia henkilötietoja. Watski voi myös luovuttaa henkilötietojasi kokonaisen tai osittaisen yritysfuusion vuoksi.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Emme säilytä henkilötietoja kauemmin kuin on tarpeen käsittelyn tarkoituksen ja meitä koskevien lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi, esimerkiksi kirjanpitolain ja muiden dokumenttien vanhenemista koskevien sääntöjen osalta.

Henkilötietojen käyttö

Arkaluonteisia henkilökohtaisia tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi, emmekä koskaan kerää henkilökohtaisia tietoja, ellet ole itse toimittanut näitä tietoja tehdessäsi tilausta, osallistuttuasi kyselyyn tai vastaavaan. Henkilötiedot koostuvat nimistä, osoitteista, postinumeroista ja sähköpostiosoitteista.

Henkilötietoja käytetään tilatun palvelun toteuttamiseen. Tietoja käytetään myös, jotta oppisimme tuntemaan sinut ja muut sivuston käyttäjät paremmin. Tämä käyttö voi sisältää tutkimuksia ja analyyseja, joiden tarkoituksena on parantaa ja virtaviivaistaa meidän ja toimittajiemme markkinointia, tuotteitamme, palveluitamme ja teknologiamme sekä näyttääkseen kiinnostuksesi kohteiden mukaista sisältöä.

Henkilötiedoista vastaava yhteyshenkilö

Jos haluat tietää, mitä tietoja sinusta on kerätty, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: asiakaspalvelu@watski.fi. Jos rekisteristämme löytyy virheellisiä tietoja tai jos sinulla on muuta huomautettavaa, voit ottaa meihin yhteyttä samalla tavalla. Sinulla on oikeus nähdä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity, ja voit vastustaa rekisteröintiä EU: n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Henkilötietojen suojaaminen

Laki edellyttää, että henkilötietosi tallennetaan turvallisella ja luottamuksellisella tavalla. Tallennamme henkilötietosi korkean tietoturvan palvelimille, jotka sijaitsevat valvotuissa tiloissa, ja turvallisuutemme tarkistetaan säännöllisesti sen selvittämiseksi, käsitelläänkö käyttäjätietoja turvallisesti, aina tiukasti käyttäjän oikeuksia noudattaen. Emme kuitenkaan voi taata 100-prosenttista turvallisuutta tiedonsiirrolle Internetin kautta. Tämä tarkoittaa, että voi olla vaara, että muilla luvattomilla osapuolilla on pääsy tietoihin, kun tietoja lähetetään ja tallennetaan sähköisesti. Lähetät täten henkilökohtaiset tietosi omalla vastuullasi.

Henkilötiedot poistetaan tai muunnetaan anonyymiksi, kun niiden keräämisen oikeusperusta loppuu. Mitä tulee osto-, tilaus- ja käyttäjähistoriaan, poistamme sen 3 vuoden kuluttua tapahtuman päivämäärästä.

Internetin nopea kehitys tarkoittaa, että joskus voi olla tarpeen muuttaa henkilötietojemme käsittelyä. Siksi pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa näitä henkilöstötietojen käsittelyä koskevia ohjeita. Jos teemme tämän, vaihdamme aina "viimeisen päivityksen" päivämäärän verkkosivun alaosassa. Laajojen muutosten yhteydessä ilmoitamme asiasta näkyvällä ilmoituksella verkkosivustoillamme tai jos mahdollista, sähköpostilla.

Sinulla on oikeus valittaa sinua koskevien tietojen käsittelystä. Valitukset lähetetään Tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Mikä on eväste?

Mitä on eväste? Tietokoneellesi tallennetaan evästeitä, kun käyt Watski.fi -sivustolla. Eväste on verkkoselaimeesi tallennettava pieni tekstitiedosto, jolla tietokoneesi tunnistetaan seuraavien käyntien yhteydessä. Evästeisiimme ei tallenneta lainkaan henkilökohtaisia tietoja.

Lähes kaikki verkkosivustot käyttävät evästeitä. Ne tallennetaan tietokoneellesi auttamaan sinua, ja tämä auttaa analysoimaan, miten verkkosivustoa käytetään. Näin voimme parantaa käyttäjäkokemusta. Usein evästeet ovat tarpeen jonkin verkkosivuston palvelun tarjoamiseen.

Evästeissä olevat tiedot lähetetään verkkoselaimen ja verkkopalvelimen välillä. Ne sisältävät käyttäjän asetuksia ja kirjautumista koskevia tietoja sekä tietoja siitä, miten verkkosivustoa käytetään.

Miten vältän evästeet?

Miten vältän evästeet? Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit joko estää kaikki evästeet, poistaa tietokoneelta olemassa olevat evästeet tai asettaa tietokoneen niin, että näet varoituksen ennen kuin evästeet tallentuvat.

Suosittelemme, että luet evästekäytäntömme huolellisesti ennen tietokoneen evästeasetusten mahdollista muuttamista, ja että luet evästeistä lisää muilla verkkosivustoilla.

Käydessäsi meidän tai muiden verkkosivustoilla, käyttäjäkokemuksesi saattaa olla huonompi jos muutat evästeasetuksia.

Muista, että jotkut Watski.fi -sivustolla olevat toiminnot mahdollisesti eivät toimi, jos et hyväksy evästeitä.

Firefox

Firefox Poista evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Options (vaihtoehdot) -> Privacy (tietosuoja) -> ja poistamalla yksittäiset evästeet tai tyhjentämällä historian.

Estä evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Options (vaihtoehdot) -> privacy (tietosuoja) -> ja valitsemalla osiosta History (historia) "Use custom settings for history" (käytä historiaa varten mukautettuja asetuksia) -> ja rastittamalla "Always use private browsing mode" (käytä aina yksityistä selaustilaa) sekä poistamalla rasti kohdasta "Accept cookies from pages" (hyväksy sivuilta tulevat asetukset).

Internet Explorer

Internet Explorer Poista evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Internet Options (internet-vaihtoehdot) -> välilehti General (yleistä) -> napsauta Delete (poista) -> Cookies (evästeet) -> Delete (poista).

Estä evästeet menemällä kohtaan Tools (työkalut) -> Internet Options (internet-vaihtoehdot) -> Privacy (tietosuoja) -> siirrä liukusäädin ylös. Näin estät kaikki evästeet. -> Napsauta OK.

Google Chrome

Poista evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Tools (työkalut) -> Clear browsing data (poista selaustiedot) -> Delete cookies and other site data (poista evästeet ja muut verkkosivusto- ja laajennustiedot) -> Clear browsing data (poista selaustiedot).

Estä evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Settings (asetukset) -> Show Advanced Options (näytä lisäasetuksia) -> Content Settings (sisältöasetukset) -> napsauta "Block all sites from storing data" (estä verkkosivustoja tallentamasta tietoja) ja valitse "Block third-party cookies and site data" (estä kolmansien osapuolten evästeet ja verkkosivustotiedot) -> OK.

Safari

Poistat evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Settings (asetukset) -> Security (turvallisuus) -> napsauta "Show Cookies" (näytä evästeet). Tästä voit joko poistaa yhden ainoan toimialueen evästeet tai poistaa kaikki evästeet.

Estät evästeet napsauttamalla työkalupainiketta -> Settings (asetukset) -> Security (turvallisuus) -> valitse kohdasta "Accept Cookies" (hyväksy evästeet) vaihtoehto "never" (ei koskaan).

Kolmansien osapuolten evästeet

Watski.fi käyttää verkkosivustolla kolmansien osapuolten eri palveluja. Joissain tapauksissa myös nämä palvelut käyttävät evästeitä. Voit hyväksyä kolmansien osapuolten evästeet selaimessa seuraavasta linkistä:
http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset

Kolmansien osapuolten evästeitä käytetään muun muassa keräämään Watski.fi -sivustokäyntejäsi koskevia tilastoja. Tällöin käytämme evästeitä m.m. saadaksemme tietoa niistä verkkosivustoista, joilla käyt, sekä ajasta, jonka niillä vietät. Käytämme tässä tapauksessa Googlen Google Analytics -järjestelmää.

Voit kieltäytyä Google Analyticsistä tästä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Watski.fi tekee myös yhteistyötä eri yritysten kanssa parantaakseen verkkomarkkinointiaan ja näin varmistamaan, että näet vain relevantteja ilmoituksia.

Watski.fi -sivustolla on kolmansien osapuolten komponentteja, kuten esim. "Facebook-suositus", "Facebook-tykkää" ja "Google+". Nämä kolmansien osapuolten komponentit tarkoittavat, että kolmannen osapuolen komponentin omistaja, esim. Facebook tai Google, vastaanottaa tietoja, jotka koskevat verkkoselaintasi, IP-osoitettasi, niitä Watski.fi -sivuston sivuja, joilla käyt, ynnä muuta vastaavaa. Kolmannen osapuolen komponentin omistajan käsittely ei ole meidän hallinnassamme ja koskee vain sinua ja kolmannen osapuolen komponentin omistajaa.

Watski.fi käyttää näitä komponentteja linkittääkseen suoraan omiin sosiaalisen median verkkosivustoilleen ja näin varmistaakseen asiakkaille joustavan navigointiin.

Viimeksi päivitetty 2.11.2020

Ota meihin yhteyttä


Voit ottaa Watskiin yhteyttä seuraavasti:

Sähköpostilla: info.fi@watski.com
Puhelimitse: +358248084311

Postitse:
Watski AB
Kantyxegatan 14
213 76 Malmö, Ruotsi