Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Watski - It's all about passion!

Watski on pohjoismaiden johtava venetarvikkeita myyvä verkkokauppa. Toimitamme Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Suomeen. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman venetarvikkeita, joustavat maksuehdot, nopeat toimitukset ja loistavan palvelun. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsee Malmössä.  

Watskin laaja valikoima koostuu luotettavista tuotemerkeistä ja edullisesta perusvalikoimasta, joka on koostettu erityisesti pohjoismaisia olosuhteita ajatellen. Valikoimasta löytyy tuhansia tuotteita aktiiviseen vapaa-aikaan vesillä ja luonnossa. Voit lukea lisää toimintaperiaatteistamme kohdasta Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Watski Team

Tuote ja Asiakaspalvelu

 • Max - Product Manager

  Max on purjehtinut koko ikänsä ja remontoinut sekä purje- että moottoriveneitä,mutta purjehdus on aina ollut painopisteenä. Hän on työskennellyt veneteollisuudessa useita vuosia ja on toiminut Watskin tuotevastaavana viime vuosina. Vapaa ajalla hän purjehtii sekä kilpaa kilpailuveneillä että lomailee omalla purjeveneellä.
 • Mattias - Customer Manager & Product Specialist

  Mattias aloitti veneilyn varhain perhepurjehduksella ja kehitti suuren kiinnostuksen jollapurjehdukseen. Hän on työskennellyt useiden vuosien ajan venekaupoissa auttaen asiakkaita, ja kehittää nyt Watskin valikoimaa ja asiakaspalvelua. Vapaa-ajalla Mattias liikkuu sekä merellä, metsässä että vuorilla.
 • Jonas - Technical Customer Care Specialist

  Jonas arvostaa luonnon rauhaa ja pitää tekniikasta, nopeita autoja ja omasta porealtaasta… ei välttämättä tässä järjestyksessä. Hän seisoo mielellään grillin edessä säästä riippumatta.

Markkinointi ja IT

 • Therese - COO

  Therese on ollut Watskissa yli 4 vuotta. Hän on kotoisin Hitran saarelta Trøndelagista Norjasta, mutta on asunut Ruotsin Malmössä 12 vuotta.Varttui veneilyn parissa ja nauttii ulkoilusta perheen kanssa.
 • Tim - E-commerce Manager

  Tim on Watskin verkkokauppapäällikkö päävastuullaan Ruotsin markkinoista, mutta työskentelee strategisesti kaikkien maiden kanssa. Vesiurheilu kaikissa muodoissaan on ollut pitkään iso osa Timin elämää, ja vapaa-aika viettää purjelautailun tai wakeboardin parissa.
 • Oda - E-commerce Manager

  Oda syntyi ja kasvoi Norjan rannikolla, jossa veneily on ollut keskeinen osa elämää. Tämä on hänen isänsä ja isoisänsä ansiota, jotka veivät hänet merelle varhaisessa iässä. Hänen suurin kiinnostuksensa on graafisen suunnittelun tekeminen sekä vapaa-ajalla että myös täällä Watskilla.
 • Johan - CTO

  Johan on ollut Watskissa 8 vuotta hänellä on suuri intohimo kaikki web, tech ja IoT. Vapaa ajalla Johan tykkää pelaa golffia ja grillin edessä vietetään kohtuuttoman paljon aikaa.
 • Aniko - Web Developer

  Aniko on senior web-kehittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Hänen intohimonsa ovat ohjelmointi ja matkustaminen. Hänellä on sukellustodistus ja hän haluaa tutkia veden alla.

Watskin historia

Yrityksellä on pitkä historia, vanhimmat juuret ovat laivakauppias Albert Herman Gotthardt, joka perusti AB Herman Gotthardtin vuonna 1916 Malmössä. Toinen osa on Tukholman Erstagatanilla sijaitseva vesisuksin asiantuntija, joka kasvoi vapaaehtoiseksi Watski-kauppaketjuksi 1970-luvulla. Kahdesta juurista tuli sama yritys 80-luvun lopulla, ja vuonna 2004 yritys muutti nimensä AB Herman Gotthardtista Watskiksi. Tammikuussa 2012 Watski käynnisti sähköisen kaupankäynnin. Lokakuussa 2019 liiketoiminta jaettiin kahteen osaan. Watski jatkaa verkkokauppana, joka toimittaa venetarvikkeita pohjoismaisille asiakkailleen verkkokaupan kautta. Toinen osa toimittaa venetarvikkeita pohjoismaisille jälleenmyyjille ja on nimeltään Nautec.

Tervetuloa Watskiin – it´s all about passion!