Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

SYYSKAMPANJA, JOPA 34% ALENNUSTA NORMAALIHINNOISTA >>

Tämä on Watski

Tietoa yrityksestä

Watski on pohjoismaiden johtava venetarvikkeita myyvä verkkokauppa. Toimitamme Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Suomeen. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman venetarvikkeita, joustavat maksuehdot, nopeat toimitukset ja loistavan palvelun. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsee Malmössä.  

Watskin laaja valikoima koostuu luotettavista tuotemerkeistä ja edullisesta perusvalikoimasta, joka on koostettu erityisesti pohjoismaisia olosuhteita ajatellen. Valikoimasta löytyy tuhansia tuotteita aktiiviseen vapaa-aikaan vesillä ja luonnossa. Voit lukea lisää toimintaperiaatteistamme kohdasta Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Watskin historia

Yrityksellä on pitkä historia, vanhimmat juuret ovat laivanrakentaja Albert Herman Gotthardt, joka perusti AB Herman Gotthardtin vuonna 1916 Malmöhön. Toinen haara on Vattenskidspecialisten (vesihiihtoasiantuntija) Tukholmasta, joka perusti 1970-luvulla Watski-ketjun. Nämä yritykset sulautuivat 1980-luvun lopulla yhdeksi ja vuonna 2004 yhtiö muutti nimensä AB Herman Gotthardtista Watskiksi. Lokakuussa 2019 liiketoiminta jaettiin kahteen osaan. Watski jatkaa verkkokauppana, joka toimittaa venevarusteita pohjoismaisille asiakkailleen noutopisteeseen tai kotiovelle toimitettuina. Toinen osa yritystä toimittaa venevarusteita pohjoismaisille jälleenmyyjille ja toimii nimellä Nautec.

Tervetuloa Watskille – it’s all about passion!