Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Watski - It's all about passion!

Watski on pohjoismaiden johtava venetarvikkeita myyvä verkkokauppa. Toimitamme Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Suomeen. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman venetarvikkeita, joustavat maksuehdot, nopeat toimitukset ja loistavan palvelun. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsee Malmössä.  

Watskin laaja valikoima koostuu luotettavista tuotemerkeistä ja edullisesta perusvalikoimasta, joka on koostettu erityisesti pohjoismaisia olosuhteita ajatellen. Valikoimasta löytyy tuhansia tuotteita aktiiviseen vapaa-aikaan vesillä ja luonnossa. Voit lukea lisää toimintaperiaatteistamme kohdasta Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Watski Team

Max - Product Manager
Oda - Customer Support Manager & Graphics Manager
Mattias - Product Specialist
Jonas - Technical Customer Care Specialist
Julius - Customer Support
Albert - Customer Support
Therese - COO/CMO
Tim - E-commerce Manager
Cecilia - PIM Manager
Johan - CTO
Josefin - Financial Assistant

Watskin historia

Yrityksellä on pitkä historia, vanhimmat juuret ovat laivakauppias Albert Herman Gotthardt, joka perusti AB Herman Gotthardtin vuonna 1916 Malmössä. Toinen osa on Tukholman Erstagatanilla sijaitseva vesisuksin asiantuntija, joka kasvoi vapaaehtoiseksi Watski-kauppaketjuksi 1970-luvulla. Kahdesta juurista tuli sama yritys 80-luvun lopulla, ja vuonna 2004 yritys muutti nimensä AB Herman Gotthardtista Watskiksi. Tammikuussa 2012 Watski käynnisti sähköisen kaupankäynnin. Lokakuussa 2019 liiketoiminta jaettiin kahteen osaan. Watski jatkaa verkkokauppana, joka toimittaa venetarvikkeita pohjoismaisille asiakkailleen verkkokaupan kautta. Toinen osa toimittaa venetarvikkeita pohjoismaisille jälleenmyyjille ja on nimeltään Nautec.

Tervetuloa Watskiin – it´s all about passion!

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi