Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Watski - It's all about passion!

Watski on pohjoismaiden johtava venetarvikkeita myyvä verkkokauppa. Toimitamme Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Suomeen. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman venetarvikkeita, joustavat maksuehdot, nopeat toimitukset ja loistavan palvelun. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsee Malmössä.  

Watskin laaja valikoima koostuu luotettavista tuotemerkeistä ja edullisesta perusvalikoimasta, joka on koostettu erityisesti pohjoismaisia olosuhteita ajatellen. Valikoimasta löytyy tuhansia tuotteita aktiiviseen vapaa-aikaan vesillä ja luonnossa. Voit lukea lisää toimintaperiaatteistamme kohdasta Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Watski Team

Tuote ja Asiakaspalvelu

 • Max - Product Manager

  Max on purjehtinut koko ikänsä ja remontoinut sekä purje- että moottoriveneitä,mutta purjehdus on aina ollut painopisteenä. Hän on työskennellyt veneteollisuudessa useita vuosia ja on toiminut Watskin tuotevastaavana viime vuosina. Vapaa ajalla hän purjehtii sekä kilpaa kilpailuveneillä että lomailee omalla purjeveneellä.
 • Mattias - Customer Manager & Product Specialist

  Mattias aloitti veneilyn varhain perhepurjehduksella ja kehitti suuren kiinnostuksen jollapurjehdukseen. Hän on työskennellyt useiden vuosien ajan venekaupoissa auttaen asiakkaita, ja kehittää nyt Watskin valikoimaa ja asiakaspalvelua. Vapaa-ajalla Mattias liikkuu sekä merellä, metsässä että vuorilla.
 • Jonas - Technical Customer Care Specialist

  Jonas arvostaa luonnon rauhaa ja pitää tekniikasta, nopeita autoja ja omasta porealtaasta… ei välttämättä tässä järjestyksessä. Hän seisoo mielellään grillin edessä säästä riippumatta.
 • Albert - Customer Support

  Albert on kiinnostunut urheilusta ja varsin vesiurheilusta. Hän on aina ollut kiinnostunut veneilystä ja saaristo toiminasta ja on työskennellyt veneiden kunnossapitotehtävissä lapsuudesta asti. Albertilla on myös sotilastausta laivastossa.

Markkinointi ja IT

 • Therese - COO

  Therese on ollut Watskissa yli 4 vuotta. Hän on kotoisin Hitran saarelta Trøndelagista Norjasta, mutta on asunut Ruotsin Malmössä 12 vuotta.Varttui veneilyn parissa ja nauttii ulkoilusta perheen kanssa.
 • Tim - E-commerce Manager

  Tim on Watskin verkkokauppapäällikkö päävastuullaan Ruotsin markkinoista, mutta työskentelee strategisesti kaikkien maiden kanssa. Vesiurheilu kaikissa muodoissaan on ollut pitkään iso osa Timin elämää, ja vapaa-aika viettää purjelautailun tai wakeboardin parissa.
 • Oda - E-commerce Manager

  Oda syntyi ja kasvoi Norjan rannikolla, jossa veneily on ollut keskeinen osa elämää. Tämä on hänen isänsä ja isoisänsä ansiota, jotka veivät hänet merelle varhaisessa iässä. Hänen suurin kiinnostuksensa on graafisen suunnittelun tekeminen sekä vapaa-ajalla että myös täällä Watskilla.
 • Johan - CTO

  Johan on ollut Watskissa 8 vuotta hänellä on suuri intohimo kaikki web, tech ja IoT. Vapaa ajalla Johan tykkää pelaa golffia ja grillin edessä vietetään kohtuuttoman paljon aikaa.
 • Aniko - Web Developer

  Aniko on senior web-kehittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Hänen intohimonsa ovat ohjelmointi ja matkustaminen. Hänellä on sukellustodistus ja hän haluaa tutkia veden alla.

Watski Dogs

 • Alvin

  Voff! Alvin on tanskalainen ruotsalainen pihakoira joka on täynnä energiaa. Parasta, mitä hän tietää, on nukkua sohvalla suosikkinallensa kanssa.
 • Signe

  Signe on päättäväinen ja itsepäinen englantilainen cockerspanieli, jolla on polttava kiinnostus tulla rapsutetuksi ja hän tykkää pureskella köysiä.

Watskin historia

Yrityksellä on pitkä historia, vanhimmat juuret ovat laivanrakentaja Albert Herman Gotthardt, joka perusti AB Herman Gotthardtin vuonna 1916 Malmöhön. Toinen haara on Vattenskidspecialisten (vesihiihtoasiantuntija) Tukholmasta, joka perusti 1970-luvulla Watski-ketjun. Nämä yritykset sulautuivat 1980-luvun lopulla yhdeksi ja vuonna 2004 yhtiö muutti nimensä AB Herman Gotthardtista Watskiksi. Lokakuussa 2019 liiketoiminta jaettiin kahteen osaan. Watski jatkaa verkkokauppana, joka toimittaa venevarusteita pohjoismaisille asiakkailleen noutopisteeseen tai kotiovelle toimitettuina. Toinen osa yritystä toimittaa venevarusteita pohjoismaisille jälleenmyyjille ja toimii nimellä Nautec.

Tervetuloa Watskille – it’s all about passion!