Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Muuttomyynti - Jopa 80% alennus kauden parhaista venetarvikkeista

Watskin Kanta-asiakkuuden ehdot

Jäsenyys ja rekisteröityminen

Voidaksesi liittyä Watskin kanta-asiakasohjelman jäseneksi, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Vain yksityishenkilöt voivat hakea jäsenyyttä kanta-asiakasohjelmaan. Jäsenyys on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Jäsenyys Watskin kanta-asiakasohjelmassa on ilmainen.

Ilmoittaudut jäseneksi rekisteröimällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä luomalla salasanan osoitteessa https://www.watski.fi/rekisteroidy. Henkilökohtaisen kirjautumistunnuksen avulla, sinulla on mahdollisuus mm. tallentaa ostoslistoja verkkosivustolle. Kun olet sisäänkirjautuneena, löydät "Omilta sivuilta" juuri sinulle räätälöityä sisältöä ja sinua kiinnostavia tuotesuosituksia, erityisetuja sekä tarjouksia. Voit myös tarkastella ostoshistoriaasi ja aiempien ostojesi kuitteja sekä hallita asetuksiasi ja tietojasi. Kirjautumalla sisään ennen ostosten tekemistä, varmistat että pisteet kirjautuvat tilillesi ja kuitti ostoksista tallentuu järjestelmäämme.

Edut, tarjoukset ja viestintä

Watskin kanta-asiakkaana voit odottaa juuri sinulle räätälöityä viestintää sekä henkilökohtaisia etuja ja jäsentarjouksia, jotka perustuvat ostohistoriaasi ja tuotteisiin, joista olet kiinnostunut. Olemme yleensä yhteydessä sinuun sähköpostitse, tekstiviestillä tai postitse, mutta käytämme myös kolmansien osapuolten markkinointialustoja, kuten Facebookia.

Kirjautumalla sisään voit päivittää yhteystietosi ja haluttaessa muuttaa asetuksiasi. Huomaa, että emme voi tehdä rajoituksia tai muutoksia markkinointiin sosiaalisissa medioissa. Niillä alustoilla sinun on itse muutettava kunkin tilin asetuksia.

Sinusta keräämiemme tietojen (kuten osto- ja klikkihistoria, ikä, sukupuoli, asuinpaikka ja ilmoitetut mieltymykset, kiinnostuksen kohteet ja käyttäytyminen) perusteella teemme analyysejä segmentti- ja yksilötasolla. Analyyseistä saadut tiedot ja oivallukset muodostavat perustan meiltä saamallesi viestinnälle, tarjouksille, eduille, inspiraatiolle ja tuotesuosituksille. Näitä oivalluksia voidaan käyttää myös tuote- ja palveluvalikoimamme ja verkkosivustomme kehittämiseen. Analyysien ja oivallusten avulla vältämme välittämästä sinulle tietoja, joita saatat pitää tarpeettomina.

Pistejärjestelmä

* = Tulossa pian. Lähetämme tietoa kanta-asiakkaille sähköpostilla, kun toiminto on aktivoitu.
Taso 1: 0 - 299 p
Tämän tason kanta-asiakastarjoukset
VIP-sisäänpääsy Blue weekend ja Black Friday -kampanjoihin
Taso 2: 300 - 1 499 p
Tämän tason kanta-asiakastarjoukset
VIP-sisäänpääsy Blue weekend ja Black Friday -kampanjoihin
10% lisäalennusta poistomyyntituotteista*
Taso 3: 1 500 - 1 999 p
Tämän tason kanta-asiakastarjoukset
VIP-sisäänpääsy Blue weekend ja Black Friday -kampanjoihin
10% lisäalennusta poistomyyntituotteista*
25% alennusta palveluista*
60 pv palautusoikeus*
Taso 4: 2 000 p -
Tämän tason kanta-asiakastarjoukset
VIP-sisäänpääsy Blue weekend ja Black Friday -kampanjoihin
10% lisäalennusta poistomyyntituotteista*
25% alennusta palveluista*
60 pv palautusoikeus*
Rahtivapaa toimitus noutopisteeseen

Henkilötietojen käsittely

Rekisteröitymällä jäseneksi ja täyttämällä jäsenyyden ehdot kanta-asiakasohjelmassamme, jätät henkilötietojasi Watskille. Jotta voimme osaltamme täyttää kanta-asiakkuuden ehdot ja suorittaa niiden perusteella analyyseja kiinnostuksen kohteistasi, käsittelemme henkilötietojasi. Näin voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden arvioida ja parantaa valikoimaamme ja palveluitamme sekä järjestelmiä, joiden avulla niitä tarjotaan. Voit lukea täydellisen evästeet ja tietosuojakäytännöt-dokumentin täältä.

Henkilötiedoistasi vastaa Watski AB, jonka organisaationumero on 559218-8949 ja pääkonttori Malmössä, Ruotsissa. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: asiakaspalvelu@watski.fi, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä.

Jäsenehtojen muutos

Watski pidättää oikeuden muuttaa kanta-asiakasohjelman etuja ja tarjouksia ajan myötä. Ehtojen päivitys tulee voimaan, kun ne julkaistaan ​​verkkosivustollamme, missä viimeisimmät ehdot ovat aina luettavissa. Vaihtoehtoisesti lähetämme ne sähköpostilla. Jos et hyväksy uusia ehtoja, sinulla on oikeus lopettaa jäsenyytesi välittömästi. Jos muutoksilla on olennaista merkitystä, sinulle ilmoitetaan asiasta hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa ja selitämme myös muutosten merkityksen.

Jäsenyyden päättyminen

Jäsenyytesi Watskin kanta-asiakasohjelmassa on voimassa toistaiseksi tai kunnes sinä tai Watski AB irtisanotte sen. Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jäsenyyden päättyessä kaikki näiden jäsenehtojen täyttämiseksi kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot poistetaan. Jäsentilin poistamisen yhteydessä poistetaan myös kerätyt pisteet ja jäsenetuudet.

Jäikö jotain epäselväksi?

Vastaamme mielellään kysymyksiisi koskien kanta-asiakkuutta: asiakaspalvelu@watski.fi