Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Liput

Suositut suodattimet
Tuotemerkit
Järjestä tämän mukaan:
Kaikki suodattimet
Kaikki suodattimet
Tuotetta: 64
Näytää Tuotteet

Turvaliput ovat pakollisia kaikille veneille, olit sitten kokenut purjehtija tai aloittelija. Veneen lippuja voidaan käyttää ilmoittamaan aikeistasi muille veneille, kuten kääntyäkö vai peruutetaanko. Niitä voidaan käyttää myös osoittamaan kansallisuutesi tai merkitsemään sijaintisi suhteessa muihin lähistöllä oleviin veneisiin.

Voit käyttää veneessäsi monia erilaisia lipputyyppejä, mukaan lukien kansalliset liput, turvaliput ja erikoisliput. Kansallisliput on helpoin muistaa, koska ne ovat värillisiä ja muotoiltuja maalla käytettävien lippujen kaltaisia. Turvaliput ovat yleensä punaisia tai oransseja, ja niitä käytetään ilmaisemaan, että sinulla on ongelma tai tarvitset apua. Erikoisliput voivat olla valkoisia sinisillä raidoilla ja niitä käytetään ilmaisemaan, että olet aikeissa telakoida satamaan.

On tärkeää, että käytät oikeita lippuja oikeassa tilanteessa, jotta voit ilmoittaa aikeistasi selkeästi muille veneille. Lisäksi on tärkeää, että sinulla on hyvä käsitys siitä, miten lippuja käytetään, jotta voit ymmärtää, mitä muut veneet viestivät sinulle. Noudattamalla liputussääntöjä voit myötävaikuttaa turvallisen ja järjestetyn ympäristön luomiseen merellä.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi