Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Kylmälaukut ja matkajääkaapit

Suositut suodattimet
Järjestä tämän mukaan:
Kaikki suodattimet
Kaikki suodattimet
Tuotetta: 19
Näytää Tuotteet

Jääkaappi on astia, jota käytetään pitämään ruuat ja juomat kylmänä pitkiä aikoja, kuten veneretkillä, lomilla tai piknikillä. Kylmälaatikoita on erikokoisia ja -muotoisia pienistä kannettavista laatikoista suurempiin malleihin, joihin mahtuu useita litroja. Useimmat jäähdyttimet käyttävät sähköä sisällön jäähdyttämiseen, mutta on myös jäähdyttimiä, jotka toimivat jääpalojen tai muiden jäähdytysaineiden kanssa. 

Jääkaappia valittaessa on otettava huomioon monia erilaisia tekijöitä, kuten koko, paino, materiaali, jäähdytystekniikka ja hinta. Voi olla hyvä miettiä, kuinka paljon ruokaa ja juomaa sinun tulee säilyttää ja kuinka kauan aiot käyttää jäähdytintä. Kannattaa myös miettiä, miten sitä käytetään, esimerkiksi kuljetetaanko se mukana vai laitetaanko se autoon, asuntovaunuun tai veneeseen. Pitkäkestoisella jäähdytyksellä ja hyvällä eristyksellä varustetut jäähdytyslaatikot ovat parempia, jos ruoka pitää pitää kylmänä pitkään, kun taas nopealla jäähdytyksellä ja suuremmalla jäähdytysteholla varustetuilla laatikoilla voidaan jäähdyttää isompia ruoka- ja juomamääriä lyhyessä ajassa.

 Tarjolla on myös kylmälaukkuja erilaisilla lisävarusteilla ja toiminnoilla, kuten lukittavat kannet, mittausmerkinnät, sisäänrakennettu lämpömittari ja pistorasia, jotta laatikkoa voi käyttää pienenä jääkaapina. Voi olla hyvä miettiä, haluatko kylmälaukun lisätoiminnoilla vai tarvitsetko vain yksinkertaisen ja peruskylmälaatikon. 

Jääkaapit ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat yksinkertaisen ja kätevän ratkaisun ruokien ja juomien pitämiseen kylmänä pitkiä aikoja. Niitä on useita eri kokoja, muotoja ja hintaluokkia, joten jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin löytyy jotakin.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi