Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Myrskylamput & Öljylamput

Suositut suodattimet
Järjestä tämän mukaan:
Kaikki suodattimet
Kaikki suodattimet
Tuotetta: 27
Näytää Tuotteet

Öljylamput ovat tärkeä yksityiskohta veneessäsi, ei vähiten viihtyisyyden vuoksi, mutta myös jos joudut tilanteeseen, jossa sähköt loppuvat. Öljylamput tarjoavat turvallisen ja luotettavan valonlähteen, joka ei vaadi sähköä. Valittavana on useita eri kokoja ja malleja. Valitse tarpeisiisi sopiva valaisinmalli laivalla riippumatta siitä, tarvitsetko tehokkaan lampun suuremman alueen valaisemiseen vai pienemmän lampun mallin pienemmän paikan valaisemiseen.

Öljylamppuja on eri palamisajoilla, joten muista valita tarpeisiisi sopiva lamppumalli, jolla on palamisaika. Eri lampuissa on myös erikokoiset öljykammiot, joten muista valita lamppumalli, jossa on öljykammio, jossa on tarpeeksi öljyä, jotta lamppu pysyy päällä pitkään.

Saatavilla on myös öljylamppuja eri materiaaleista, kuten lasista tai metallista, joten voit valita valaisinmallin, joka sopii juuri sinun veneeseesi. Varmista, että koneessa on aina varaöljyä, jotta sinulla on aina valonlähde, johon voit pudota tarvittaessa takaisin.

Kun veneessäsi on öljylamppu, voit aina tuntea olosi turvalliseksi, olitpa sitten tyynellä järvellä tai kovemmissa vesissä.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi