Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Muuttomyynti - Jopa 80% alennus kauden parhaista venetarvikkeista

Vapaa-aika ja mukavuus Liput, kellot ja lamput Liput

Liput

Turvaliput ovat pakollisia kaikille veneille, olit sitten kokenut purjehtija tai aloittelija. Veneen lippuja voidaan käyttää ilmoittamaan aikeistasi muille veneille, kuten kääntyäkö vai peruutetaanko. Niitä voidaan käyttää myös osoittamaan kansallisuutesi tai merkitsemään sijaintisi suhteessa muihin lähistöllä oleviin veneisiin.

Voit käyttää veneessäsi monia erilaisia lipputyyppejä, mukaan lukien kansalliset liput, turvaliput ja erikoisliput. Kansallisliput on helpoin muistaa, koska ne ovat värillisiä ja muotoiltuja maalla käytettävien lippujen kaltaisia. Turvaliput ovat yleensä punaisia tai oransseja, ja niitä käytetään ilmaisemaan, että sinulla on ongelma tai tarvitset apua. Erikoisliput voivat olla valkoisia sinisillä raidoilla ja niitä käytetään ilmaisemaan, että olet aikeissa telakoida satamaan.

On tärkeää, että käytät oikeita lippuja oikeassa tilanteessa, jotta voit ilmoittaa aikeistasi selkeästi muille veneille. Lisäksi on tärkeää, että sinulla on hyvä käsitys siitä, miten lippuja käytetään, jotta voit ymmärtää, mitä muut veneet viestivät sinulle. Noudattamalla liputussääntöjä voit myötävaikuttaa turvallisen ja järjestetyn ympäristön luomiseen merellä.

Lue lisää aiheesta Liput
Suodata haku
Järjestä tämän mukaan:
Suosio
Viimeisin
Nimet A-Ö
Nimet Ö-A
Hinta nouseva
Hinta laskeva
Tuotemerkit
0 Valitut tuotteet
1852 Marine Quality (2)
Adela Flaggcenter (21)
Lalizas (hellas) Ltd (1)
Langkilde & Søn (2)
Näkyvillä 55 kpl 55 tuotteesta.
Suodata haku
Tuotemerkit
1852 Marine Quality (2), Adela Flaggcenter (21), Lalizas (hellas) Ltd (1), Langkilde & Søn (2),
Tuotemerkit
1852 Marine Quality (2)
Adela Flaggcenter (21)
Lalizas (hellas) Ltd (1)
Langkilde & Søn (2)