Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Muuttomyynti - Jopa 80% alennus kauden parhaista venetarvikkeista

Vapaa-aika ja mukavuus Liput, kellot ja lamput Öljylamput

Öljylamput

Öljylamput ovat tärkeä yksityiskohta veneessäsi, ei vähiten viihtyisyyden vuoksi, mutta myös jos joudut tilanteeseen, jossa sähköt loppuvat. Öljylamput tarjoavat turvallisen ja luotettavan valonlähteen, joka ei vaadi sähköä. Valittavana on useita eri kokoja ja malleja. Valitse tarpeisiisi sopiva valaisinmalli laivalla riippumatta siitä, tarvitsetko tehokkaan lampun suuremman alueen valaisemiseen vai pienemmän lampun mallin pienemmän paikan valaisemiseen.

Öljylamppuja on eri palamisajoilla, joten muista valita tarpeisiisi sopiva lamppumalli, jolla on palamisaika. Eri lampuissa on myös erikokoiset öljykammiot, joten muista valita lamppumalli, jossa on öljykammio, jossa on tarpeeksi öljyä, jotta lamppu pysyy päällä pitkään.

Saatavilla on myös öljylamppuja eri materiaaleista, kuten lasista tai metallista, joten voit valita valaisinmallin, joka sopii juuri sinun veneeseesi. Varmista, että koneessa on aina varaöljyä, jotta sinulla on aina valonlähde, johon voit pudota tarvittaessa takaisin.

Kun veneessäsi on öljylamppu, voit aina tuntea olosi turvalliseksi, olitpa sitten tyynellä järvellä tai kovemmissa vesissä.

Lue lisää aiheesta Öljylamput
Suodata haku
Järjestä tämän mukaan:
Suosio
Viimeisin
Nimet A-Ö
Nimet Ö-A
Hinta nouseva
Hinta laskeva
Tuotemerkit
0 Valitut tuotteet
DHR (1)
Delite (1)
Näkyvillä 26 kpl 26 tuotteesta.
Suodata haku
Tuotemerkit
DHR (1), Delite (1),
Tuotemerkit
DHR (1)
Delite (1)