Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

10 vinkkiä, jotka tekevät kesäretkestä mukavamman

1. Grillaa & chillaa

Ota kaikki irti kesästä ja grilli mukaan veneeseen. Veneeseen on saatavilla monta eri grilli-mallia, joista osa voidaan asentaa esim. kaiteeseen minimaalisen tilan viemiseksi. Näin saat vielä enemmän tilaa grillaamiseen!

2. Keep it cool

Haluatko välttyä kuumilta tölkeiltä ja haaleilta juomilta veneessä? Jääkaappia tarvitaan juomien säilytyksen lisäksi myös ruualle ja muille naposteltaville!

3. Pidä tavarat kuivana

Yksi asia, joka helposti unohtuu, on hyvä kuivalaukku. Se on optimaalinen veneretkille ja retkeilyyn ja pitää puhelimesi, lompakkosi ja kameran kuivana, kun niitä ei käytetä.

4. Viihdettä veneessä

Monet purjehtivat paetakseen hälinää ja stressiä maalla, nauttien meren tarjoamasta vapaudesta ja rentoutumisesta. Kevyt taustamusiikki tai hyvä elokuva televisiosta voivat auttaa löytämään rentoutumisen tunteen.

5. Muista pyyhe!

Veneessä ei voi koskaan olla liian monta pyyhettä - tai vilttiä! Pulahduksen jälkeen on mukava kuivata itsensä reiluun pyyhkeesen ja viltit pitävät sinut ja miehistösi lämpiminä viileinä iltoina.

6. Lähde kalaan

Kalastus on täydellinen tapa rentoutua ja nauttia pitkistä kesäpäivistä. Se on myös loistava tapa aktivoida ja viihdyttää lapsia! Hauska kokemus koko perheelle.

7. Mukavuus kunniaan

Älä luovu mukavuuksista veneessä! Mitä pidemmäksi aikaa lähdet vesille, sitä tärkeämpää, että satsaat mukavuuteen.

8. Hauskanpitoa vesillä

Varmista hauska kesä vesillä! Varusta veneesi vesiurheiluvälineillä ja pidä hauskaa yhdessä perheesi kanssa. Olipa lajisi sitten rauhallinen SUP tai vauhdikas vesihiihto tai wakeboardilla ajelu, vesiurheilu tarjoaa jotain kaikille!

9. Muista turvallisuus

Heinäkuu on veneilyn huippusesonkia. Veneessä on oltava pelastusliivit aina kun lähdet matkaan. Siten kaikki matkustajat ovat turvassa ja voit nauttia veneilystä hyvällä omatunnolla. Myös vesiurheilua harrastettaessa, on hyvä käyttää asianmukaista liiviä!

10. Virtaa veneeseen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä - sähkövirta! Toimiva sähköjärjestelmä on edellytys sille, että pääset matkaan joten siihen kannattaa satsata.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi