Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

5 syytä, miksi Element tekee sinusta menestyvän kalastajan!

Kalastitpa sitten huvin tai urheilun vuoksi, on Raymarinen Element TMCHIRP kaikuluotain/GPS-sarja tehokas työkalu, joka auttaa sinua pyydystämään enemmän kalaa. Raymarine Element on helppokäyttöinen ja tekee sinusta mestarikalastajan!

Tässä on 5 syytä siihen:

1. Kuin veneessä olisi lasipohja

Element näyttää vedenalaisen maailman kristallinkirkkailla, terävillä kuvilla. HyperVisionTM 1,2 megahertsin kaikuluotaintekniika tarjoaa uskomattoman korkean resoluution ja niiden all-in-one -anturit on helppo asentaa. HyperVision-tekniikka nostaa CHIRP-kaikuluotaimen, DownVision-, SideVision- ja Raymarine RealVisonTM 3D -luotaimen korkeammalle tasolle tarkan kuvantamisen ja kalojen tunnistamisen avulla ja auttaa sinua näkemään ja tulkitsemaan vedenalaisen rakenteen, kasvillisuuden, syötin ja saaliskalat reaaliajassa uskomattomalla selkeydellä.

2. Näytön viivästykset ovat turhauttavia

Element-sarja on omaa luokkaansa sekä tehonsa että vertaansa vailla olevan nopeutensa ansiosta. Kaikista 7-, 9- ja 12-tuuman malleista löytyy tehokas neliytiminen prosessori. Tämä tarkoittaa karttojen välitöntä päivittämistä, salamannopeaa sivun ja valikon siirtymistä ja sujuvaa, korkean resoluution kaikuluotainta. Tämä riippumatta siitä käytätkö Raymarinen RealVision 3D -luotainta, joka tarjoaa runsaasti tietoa, vai kaikkia neljää kaikuluotainta samanaikaisesti.

3. Paljon hauskempaa kuin käyttöohjeen lukeminen

Element tarjoaa kalastajille helposti hallittavan käyttökokemuksen. Suuren painikkeen avulla on helppo ja nopea valita kalat, rakenteet tai muita mielenkiintoisia toimintoja, kun taas kolme ohjelmoitavaa pikanäppäintä tarjoavat nopean pääsyn suosikkisivuillesi tai suosikkinäkymiin. LightHouse Sport -käyttöjärjestelmässä on kalastuskuvakkeita, jotka tarjoavat pääsyn valmiiksi määritettyihin kaikuluotainasetuksiin, jotka tukevat parhaiten haluttuja kalastustekniikoita. Element-sarjan intuitiivinen kalastukseen suuntautunut toiminta tarkoittaa, että voit käyttää vähemmän aikaa elektroniikan ymmärtämiseen ja enemmän aikaa tärkeisiin asioihin - kalastukseen!

4. Parhaat kalapaikat eivät aina ole kartalla

Element tukee useita erilaisia ​​vaihtoehtoja kalastuskartoille, mukaan lukien Navionics, LightHouse NC2 kalastuspaikat (missä on erityisen hyviä kalastuspaikkoja), vakiokartat, C-MAP m.m. Parasta on kuitenkin se, että Elementin avulla on helppo luoda omia kalastuskarttoja. Navionicin SonarChart Live- ja Raymarine RealBathyTM -luotainkarttojen tallentaminen antaa Elementille mahdollisuuden luoda omia karttoja.

5. Haluat parasta

Element tarjoaa sinulle Raymarinen parhaat kalastusteknologian - Raymarinen kaikuluotaimen, vertaansa vailla olevan nopeuden ja helppokäyttöisyyden sekä mahdollisuuden luoda omia karttoja!

Haluatko markkinoiden parhaan kaikuluotain- ja GPS-tekniikan käyttämättä rahaa monitoiminäyttöön, jonka ominaisuuksia et koskaan käytä? Varusta veneesi uudella Raymarinen Element kaikuluotain / GPS -laitteella ja nauti kalaonnesta vesillä.

Lue lisää valmistajan sivuilta: Raymarine.fi

ELEMENT-SARJA
?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi