Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

6 vinkkiä veneilyyn lasten kanssa

Harvat matkakumppanit ovat yhtä inspiroivia ja avoimia uusille kokemuksille kuin lapset. Samanaikaisesti kukaan matkakumppani ei ole yhtä vaativa kuin väsyneet tai tylsistyneet lapset. Onneksi menestyksekäs venereissu voidaan varmistaa asianmukaisella valmistelulla ennen kuin lähden lasten kanssa veneseikkailulle.

Olemme koonneet 6 hyvää vinkkiä, jotka voivat parantaa mahdollisuuksiasi mukavaan yhdessäoloon lasten kanssa, lähditpä sitten päiväretkelle tai pidemmälle matkalle.

1. Ota lapset mukaan suunnitteluun 

Olemmeko pian perillä? Kyllästyneet lapset eivät todellakaan edesauta viihtyisää tunnelmaa ja rentoa veneilyä. Ota heidät mukaan matkan suunnitteluun ja toteutukseen - ennen veneeseennousua, satamasta poistuessa sekä siitä, mitä he voivat odottaa matkalta. Koska pienten lasten huomio ei kestä kovin kauan, yritä ylläpitää heidän kiinnostusta siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Selitä heille mitä varusteita kannella on, puhu heille purjehduksen aikana, kommentoi muita veneitä ja ympäröivää maisemaa ja yritä tehdä purjehdusmatkasta heille mahdollisimman mielenkiintoinen. Voit myös antaa heille helppoja tehtäviä matkan varrella ja tittelit, kuten kapteeni tai perämies, jotta he voivat tuntea olevansa tärkeä osa miehistöä. He voivat lukea kompassia, kirjoittaa asioita lokikirjaan, auttaa lepuuttajien kanssa yms. Tämä pitää heidät kiireisenä ja sitoo aktiivisesti mukaan seikkailuun.

2. Muista varavirtalähde

Aikuisille veneily on aina hauskaa, mutta jotkut lapset voivat kyllästyä nopeasti. Matkapuhelimesi ja tablet-laitteesi eivät kestä kauan, jos lapset haluavat nauttia suosikkivideoistaan ​​ja -sarjoistaan ​​Netflixissä tai Youtubessa. Varmista, että sinulla on riittävästi virtaa veneessä tai muista varavirtalähde, jotta voisit nauttia hyvinansaitusta rauhasta sillä välin, kun lapset pitävät hauskaa näytön edessä.

3. Hauskanpitoa vesillä

Puhallettavat vesilelut ja vesiurheiluvälineet pitävät lapset kiireisenä tuntikausia. Opeta heidät melomaan SUP-laudalla, seisomaan vesisuksilla tai polvilaudoilla tai vedä heitä veneen perässä olevalla vetorenkaalla.

Voit myös keksiä joitain leikkejä leikittäväksi ajon aikana, esimerkiksi kohteiden bongausta ympäröivästä maisemasta.

Vesilelut lapsille

4. Kalastus on hauskaa

Lukemattomat vapaa-ajan kalastajat oppivat heittotekniikkansa lapsena seisoen pihalla tai laiturilla. Kalastuskipinän sytyttämiseksi voit esimerkiksi selvittää, mitä kaloja on saatavilla ja milloin niitä voi pyytää. Tulosta kuvia pikkulasten omaan värityskirjaan ja opeta heille, ​​mitä kaloja voit pitää ja mitkä kannattaa heittää takaisin veteen.

5. Nauti luonnon rauhasta

Nykypäivän jatkuvan tavoitettavuuden ja kiireisen elämäntyylin vuoksi on tärkeää opettaa lapsillesi myös kiireettömyyttä. Vesillä olemisen tarjoama seesteisyyden tunne on lyömätön osa rauhoittumisen lyhyttä oppimäärää.

6. Muista...kaikki lapset ovat erilaisia

Muista kuitenkin, että kaikki lapset ovat erilaisia. Sinulla voi olla lapsia, jotka ovat valmiita kaikkeen ja myös niitä jotka ovat hieman epävarmoja tai hermostuneita osallistumisesta käytännön tehtäviin.

Etene heidän tahdissaan, niin retkestäsi tulee menestys. Jos palaatte maihin kaikki hymyssäsuin, olet tehnyt tehtäväsi hyvin!

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi