Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

LÖYDÄ OIKEAT HUOLTO-OSAT

Verkkokaupastamme löytyy paljon moottorin osia ja aina ei ole ihan helppo tietää, mikä osa sopii juuri sinun veneeseesi. Jos olet epävarma tuotteen valinnassa, voit aina kysyä meiltä. Kevään aikana asiakaspalvelumme on erittäin kuormitettu, mutta yritämme vastata kaikkiin perille tulleisiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. Tässä muutamia vinkkejä moottorin huolto-osien etsijälle:

Suodattimet

Kun etsit suodattimia, voit kokeilla kahta eri tapaa etsiä: joko etsit käyttämäsi moottorimallin avulla tai tarkistat, mitä vanhassa suodattimessa lukee. Molemmat hakutavat antavat yleensä oikean tuloksen.

Siipipyörä

Näitä löydät parhaiten käyttäen moottorimallia, esimerkiksi "Volvo MD5b". Jos sinulla on alkuperäisen osan tuotenumero saatavilla, toimii se myös erittäin hyvin hauissa.

Potkuri

Potkurin hakeminen on hieman hankalampaa, koska jokaiselle moottorille on monia erilaisia potkureita. Eri mallit, lapojen lukumäärä ja erilaiset nousut tekevät tästä monimutkaisempaa. Jos tarvitset apuamme, selvitä ensin seuraavat tiedot: Selvitä, mikä moottori sinulla on. Jos kyseessä on sisäperämoottori, selvitä minkä merkkinen perävetolaite sinulla on. Tarkista vanhan potkurisi koko ja nousu, ne on yleensä merkitty potkuriin. Jos et ole tyytyväinen nykyiseen potkuriin ja olet kiinnostunut toisesta mallista tai eri noususta, tarkista myös, mikä on moottorin valmistajan suosittelema maksimi kierrosluku. Tieto löytyy moottorin käyttöoppaasta. Voimme sen jälkeen keskustella siitä, mitä potkurivaihtoehtoja sinulle ja veneellesi löytyy.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi