Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

LED: 4 askelta fantastiseen valaistukseen

LED-valaistus on fiksu, toiminnallinen ja vastuullinen vaihtoehto. LED-valo voi olla sekä kuuma että kylmä tai muuttaa väriä. Vain mielikuvituksesi rajoittaa mahdollisuuksia uniikin valaistuksen luomisessa!

LED-valot täyttävät veneily-ympäristön erityiset ja tiukemmat vaatimukset valaisimille. Kaikki LEDit ovat CE-merkittyjä ja täyttävät EMC-vaatimukset.

Korvaa halogeenit LED-valoilla ja säästä energiaa!

Vanhan valaistuksen korvaaminen uusilla energiatehokkailla LED-valoilla on helpoin tapa vähentää tarvetta ladata akkua ja pitää ja raskasta akkupankkia aluksella. Vanhanaikaiset pienet lamput käyttävät usein enemmän energiaa kuin jääkaapit ja muut raskaammat sovellukset. LED-lamppujen ansiosta valot voivat olla jatkuvasti päällä, koska kulutus on niin vähäistä. LEDien asentamisesta aiheutuvat kustannukset ovat vähäiset verrattuna säästöihin joita teet akkujen lataamisen suhteen.

Designia ja tunnelmaa LED-lampuilla

LED-tekniikka on johtanut vallankumoukseen energiankulutuksen vähentämisessä ja antaa samalla loistavat mahdollisuudet suunnitella oma valoisa ympäristösi veneessä tai kotona, niin sisällä, ulkona kuin jopa vedenalaisessa tilassa! Valolla voit luoda tilaa, parantaa muotoilua ja muuttaa ilmapiiriä aluksella helposti ja joustavasti. Monien pienten valonlähteiden avulla saat ainutlaatuisen valon, jota voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

4 askelta parempaan valaistukseen

1. Himmennä!

Asenna himmentimet kaikkiin valoihin. Sen avulla voit vaihtaa työvalojen ja kodikkaan valaistuksen välillä. Säädä valoa tarpeen mukaan. Käytä himmennintä kuten äänenvoimakkuuden säädintä.

2. Monta pientä valonlähdettä

Käytä monia pieniä valonlähteitä yhden suuren sijaan. Se tekee valaistuksesta joustavampaa ja antaa mahdollisuuden luoda kodikas tunnelma, korostaa ja luoda vastakohtia. Kuten upea tunnelma, jonka luot monilla kynttilöillä.

3. Integroi valo

Asenna LED-listoja ja valopisteitä listojen tai selkänojien taakse, lattiaan, kaappeihin ja vaatekaappeihin. Epäsuora valo luo tilaa ja hienoja kontrasteja antaen samalla toiminnallisemman valon.

4. Testaa eri vaihtoehtoja

Kokeile ja leiki valolla. Ota valaisin tai taskulamppu ja testaa veneen eri kulmat ja sijainnit. Suuntaa valonheitin siihen, mitä haluat korostaa. Voit luoda vaikutelman isommasta tilasta epäsuoralla valolla.

KATSO LED-LAMPPUVALIKOIMA TÄÄLTÄ

LED lamper
?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi