Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Veneilyelämää: Joakim Brantingson - kurssi kohti Mini Transat-kilpailua

Ruotsalainen yksinpurjehtija Joakim Brantingson on asettanut kunnianhimoisen tavoitteen osallistua yhteen vaativimmista yksinpurjehduksista - Mini Transatiin vuonna 2023. Hänen kanssaan aluksella on vain parhaat mahdolliset varusteet, mukaan lukien köydet Marlow'n uudesta kokoelmasta.

Yksinpurjehtija Joakim Brantingson on omin sanoin "purjehtinut melkein kaikessa, mikä kelluu" viimeisten 25 vuoden aikana. 32-vuotias ruotsalaismies aloitti pienestä optimistijollasta ja osallistuakseen myöhemmin yhteen maailman suurimmista regatoista "Gotland Runt offshore Race". Ja nyt edessä on uusi haaste. Ainoana ruotsalaisena hän osallistuu yhteen maailman vaativimmista yksinpurjehduskilpailuista - Mini-Transat.

Mini Transat, joka tunnetaan yhtenä maailman riskialttiimmista soolokilpailuista, ulottuu yli 4000 meripeninkulmaa Les Sables-d'Olonnesta Ranskassa Atlantin yli Karibian Martiniqueen. Ylitys tulee tehdä veneessä, jonka maksimimitat ovat 6,5 × 3m. Kilpailu on purjehdittu joka toinen vuosi vuoden 1977 alusta lähtien, viimeksi syyskuussa 2019, jolloin lähtöviivalla oli 90 venettä.

Marlown köysillä

Kestävyys ja vastuullisuus ovat lähellä Brantingsonin sydäntä, ja hän on myös yhdistänyt sen purjehdukseen. Siksi hän käyttää veneessään MARLOW'n ECO-köysiä. Hänen veneensä on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, täsmälleen samasta materiaalista, jota Marlow käyttää uudessa köysikokoelmassaan.

Mutta itse asiassa Brantingsonin ja Marlow'n yhteinen historia ulottuu paljon kauemmas: "Olen käyttänyt MARLOW-köysiä monta vuotta ja huomannut, että heidän köytensä lyövät muut tuotemerkit. Paitsi kestävyys kovassa kulutuksessa ja vaativissa olosuhteissa, joille me purjehtijat altistamme köydet, myös spleissausominaisuuksien suhteen. Ne vastaavat monimutkaisten kilpajahtien erityistarpeisiin. ”

Mikä Marlow?

Marlow on valmistanut köysiä Englannissa yli 200 vuoden ajan kaikentyyppisille veneille, mutta viime vuosina he ovat erikoistuneet teknisesti innovatiivisten köysien suunnitteluun ja valmistukseen moderneista kuitumateriaaleista. Marlow'lla on johtava asema purjehdusmaailmassa ja valtavan pitkä ja laaja kokemus. Mm. Iso-Britannian purjehdusjoukkue käyttää Marlow-köysiä, mikä osoittaa, että tuotemerkki edustaa korkeaa laatua ja suorituskykyä.

Lue lisää Marlowsta täältä.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi