Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

OPAS: Stereon ja kaiutinten asentaminen veneeseen

Harkitsetko stereolaitteen tai kaiuttimien asentamisesta veneeseen? Lue oppaamme, ja olet tuota pikaa valmis nauttimaan mahtavista saundeista pitkinä kirkkaina kesäiltoina!

Tarvitset seuraavaa:

Stereo: Katso täältä
Kaiuttimet: Katso täältä

Tarvitset seuraavat työkalut:

  • Porakone
  • Poran terä
  • Pistosaha
  • Reikäpora
  • Ruuvimeisseli
  • Leikkauspihdit
  • Kaapelileikkuri
  • Kaapelikenkäpihdit
  • Kaapelikenkä

1. Ensin päätät, mihin stereot sijoitetaan. Huomaa, että paikassa on oltava riittävä syvyys, ja on myös hyvä, jos takana ei ole paljon vettä ja kosteutta. On myös etuna, jos pääset laitteeseen kiinni sen takapuolelta ja että stereon magneettikenttä ei vaikuta muihin navigointilaitteisiin, kuten. kompassi, autopilotti jne.

2. Piirrä paikka, johon reikä on tarkoitus sijoittaa ja varmista, että sijoittelu on tasapainossa ympäröivien elementtien kanssa. käytä reikäporaa ja mukana toimitettua mallia.

3. Kuvan veneessä oli jo vedetty kaiutin- ja virtajohdot. Jos et ole yhtä onnekas, sinun on vedettävä kaapelit itse. Tässä suosittelemme tinattuja kaapeleita, jotka eivät hapetu.

4. Uudet liittimet eivät olleet samoja kuin vanhat, joten meidän piti hieman "leikata" ja liittää uudellen.

5. Stereojärjestelmässä on oltava 12 V 2 tulon kautta. Keltaisella kaapelilla on oltava jatkuva 12 V muistia varten jotta stereojärjestelmä muistaa kaikki asetuksesi. Punaisella kaapelilla on oltava myös 12 V, mutta sen ei tarvitse olla jatkuva. Haluamme tässä tapauksessa, että stereojärjestelmässä on aina virta, jotta voimme kuunnella musiikkia riippumatta siitä, onko virta päällä vai ei. Siksi "ohensimme" punaista ja keltaista kaapelia yhdessä, jotta meillä olisi pysyvä 12 V.

6 . Järjestelmän "maadoituskaapeliin" (musta kaapeli - jota kutsutaan myös miinukseksi) liitämme kaapelikengät ja yhdistämme sen. Jos tämä ei ole mahdollista, vedä musta kaapeli sähkökeskukseen tai vastaavaan ja kytke se maahan.

7. Antennin aika

Valitse paikka, jossa et vahingossa potkaise antennia ja se on hieman suojattu. Kun asennat antennin ja radion, muista tiivistää reiät kumitiivisteillä tai tiivistemassalla. Ylimääräinen tiivistemassa poistetaan välittömästi pyyhkimällä. Liitä antenni antennikaapeliin.

Jos et halua porata veneeseen reikää antennia varten, on olemassa myös malleja, jotka ovat piilossa veneen rungossa, mutta niiden teho ei ole yhtä hyvä.

9. Leikkaa aukot kaiuttimille. Etsi hyvä paikka, jossa kaiutin näyttää parhaan puolensa, ja voit nauttia musiikista ilman että se häiritsee naapuriveneitä. Muista, että pinnan on oltava tasainen.

10. Oikealla alustalla reiän tekeminen käy kuin leikiten. Veneenrakentajan vinkit: Suojaa leikkausreikä maalarinteipillä, niin et naarmuta veneen pintaa!

11. Kaiuttimet kytketään stereoihin. MUISTA plus plussaan ja miinus miinukseen. Kun kaiutin on asennettu, sen alareunassa on pieni lovi, mihin johdot kiinnitetään.

13. Kun kaikki on valmista ja testattu perusteellisesti (ja toimii), poraa veilä 2 reikää ja kierrä peitelevy kiinni.

Nyt olet valmiina rokkaamaan läpi kesän!

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi