Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Turvallisuus vesillä

Mietitkö, mitä turvallisuusvarusteita veneesi tarvitsee? Tuotepäällikkömme Max on kerännyt tärkeimmät tuotteet, jotka takaavat olosi turvalliseksi vesillä.

Pelastusliivi

Veneen hoitotuotteiden, lisävarusteiden ja kaikenlaisten vapaa-ajan tuotteiden lisäksi turvallisuusvarusteet ovat yksi Watski erikoisaloja. Perinteiset pelastusliivit yksi tärkeimmistä varusteista.

Myydyin mallimme on Viking Conquest ja toisella sijalla on Crewsaverin Crewfit 165N Sport - liivi, jota Max suosittelee monelle asiakkaalle.

"Yleinen väärinkäsitys on "mitä suurempi pelastusliivi, sitä paremmin se kelluu" , mutta tosiasia on, että kaikki koot omaavat saman nostovoiman. Liian suurella, huonosti istuvalla pelastusliivillä riskeeraat sen sijaan pudota ulos liivistä. Crewfit-pelastusliivi useimmille ja on sekä mukava että kevyt, mikä on edellytys sille, että sitä todella käytetään. "

Palonsammutin

Jos veneessäsi ei ole sammutinta, on Maus Xtin Klein-sammutin loistava valinta. Se on pieni ja painaa vain 480 grammaa.

"Se on pieni ja käytännöllinen, ja sitä voidaan käyttää pienempien tulipalojen sammuttamiseen. Maus on suuri toimittaja Volkswagenille, jonka autoissa sitä säilytetään hansikaslokerossa. Istuimen alla oleva raskas sammutin unohtuu helposti, etkä ehdi saada sitä esiin ajoissa. Maus ei tuhoa veneen sisätiloja, kuten vaahtosammutin, ja se on tehokas monen eri materiaalin sammutuksessa. "

Hätätikkaat

Noin 95% kaikista veneistä valmistettiin ennen kuin vaatimukset laskettavista tikkaista asetettiin. M.O.B. köysitikkaat asennetaan veneen ulkopuolelle, ja ne avataan helposti renkaasta vetämällä.

"Veneeseen asennetut tikkaat voidaan yleensä laskea vain veneestä käsin, mutta jos olet joutunut veteen, voi köysitikkaiden löytyminen olla elämän ja kuoleman kysymys."

Hätävalo

Melko uusi tuote markkinoilla on akkukäyttöinen hätävalo, Odeo Flare Mk3 LED-soihtu.

"Tämä tuote voi suurelta osin korvata hätäsoihdut. Valo ei ole aivan yhtä kirkas, mutta - toisin kuin pieni 20 sekunnin välähdys - Odeo Flaren hätävalo loistaa yhden tunnin ajan! Lisäksi se on halvempi, ympäristöystävällisempi ja ennen kaikkea turvallisempi, koska vältät kaikki pyrotekniikkaan liittyvät riskit. "

Kannettava radio/Hätälähetin

Kannettava Icom IC-M93D -meriradio voi lähettää hätäsignaalin muihin veneisiin, jotka - sisäänrakennetun GPS: n avulla - saavat tiedot sijainnistasi.

"Kun tavallinen vastaanotto ei riitä tarpeisiin, on seikkailijalle ja pitkänmatkanpurjehtijalle tarjolla hätälähetin (PLB), ResQLink 400. Se toimittaa satelliitin välityksellä hätäsignaalin suoraan kansainväliseen pelastuspalveluun. Keskellä Atlanttia tämä lähetin on korvaamaton. "

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi