Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Vuosi, joka oli ja tuleva vuosi

Vuosi 2022 lähenee loppuaan, vuosi, joka sisältää paljon. Paljon on tapahtunut täällä Watskissa ja paljon on tapahtunut maailmassa. On tapahtunut asioita, jotka ovat vaikuttaneet talouteen ja nykyiseen maailmantilanteeseen. Tässä tekstissä katsomme vuotta 2022 Watskin näkökulmasta ja lyömme vetoa kohti vuotta 2023, suuntaamme selville, mikä on mielestämme ensi vuoden iso juttu venevarusteissa.

Aloitamme retrospektiivillä. Tämä vuosi on ollut meille Watskilla kiireinen. Olemme muuttaneet uusiin tiloihin, vaihtaneet varastoja ja päivittäneet logistiikkajärjestelmiämme. Olemme tehneet tämän saadaksemme paremman hallinnan ja voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistä paremman ostokokemuksen pitkällä aikavälillä.

Valitettavasti tämä on merkinnyt sitä, että siirtymäkauden aikana jäimme jälkeen sekä muuten nopeissa toimituksissamme että asiakastuessamme. Olemme hyvin tietoisia tästä ja olemme vähitellen tämän muutoksen jälkeen työskennelleet kovasti yhdessä varastomme kanssa saadaksemme entistä nopeammat toimitukset ja nopeammat vastausajat. Työ on kantanut hedelmää ja nyt palataan taas 2-5 toimituspäivään.

Nyt päätämme katsoa sen sijaan jännittävää vuotta 2023. Vuonna 2023 Watski julkaisee fantastisen uutisen. Näistä uutisista lisää myöhemmin keväällä.

Jos sen sijaan katsomme, mitä uskomme veneteollisuudessa tapahtuvan, nykyisellä taloustilanteella on tietysti vaikutusta. Korkeammat korot ja inflaatio koskettavat kaikkia yhteiskunnan osia, ja korkeammat elinkustannukset merkitsevät sitä, että monet päättävät miettiä kerran tai kahdesti ennen ostosten tekemistä.

Watskin tuoteasiantuntijamme Mattias Wahlqvist näkee selvänä trendin, että ihmiset yleensä yhteiskunnassa ja erityisesti taantumassa valitsevat korkealaatuisempia tuotteita.

"Laadukkaiden ja pitkään kestävien tuotteiden ostaminen on myös ympäristön kannalta parempi. Huonolaatuisten tuotteiden ostaminen ja vaihtaminen tulee usein pitkällä aikavälillä kalliiksi. On olemassa ilmaus, joka kuuluu "Pitkällä aikavälillä halvalla ostaminen tulee kalliiksi". Tämä on jotain, joka sopii hyvin veneilyteollisuuteen.”

Kun olemme myös ympäristöpolulla, se on myös selkeä trendi, jonka olemme huomanneet.

Watskin ostopäällikkö Max Waldhauer uskoo, että koko veneteollisuus keskittyy entistä enemmän kestävään kehitykseen ja ympäristöön.

"Toimiala kokonaisuutena ei ota suuria askelia, mutta se ottaa askelia eteenpäin. Pyrimme valikoimassamme olemaan alan edellä ja etsimään tuotteita laajentamaan valikoimaa iskulauseen "kestävä veneomistus" alla, mikä tarkoittaa, että käymme läpi valikoimamme ja löydämme tuotteita, jotka ovat myrkyttömiä, valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ovat vähemmän stressaavia yhteiselle ympäristöllemme."

Yhteenvetona totean, että me Watskilla odotamme todella mukavaa veneilykautta 2023. Missä meren ja järven nauttiminen on symbioosissa kestävän veneomistuksen kanssa. Sivustollamme on paljon luettavaa kestävän veneen omistamisesta. Kehotamme kaikkia veneen omistajia tarkistamaan, mitä voidaan tehdä.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi