Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Fusion

FUSION Entertainment Ltd perustettiin Uudessa-Seelannissa vuonna 1998. Yrityksen perustajan Intohimo autoihin, veneisiin ja musiikkiin on mahdollistanut brändin kasvamisen maailman johtavaksi valmistajaksi. Heidän vahvuutensa on tuotesuunnittelussa yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun, ja he ovat kehittäneet maailman johtavan äänentoisto-valikoiman veneilyyn.

FUSION Entertainment on maailmankuulu teknologisesti innovatiivisista ratkaisuistaan, joita suosivat maailman arvostetuimmat veneiden suunnittelijat ja valmistajat. FUSION-viihdejärjestelmästä on tullut laadun mittari, ja sen valitsevat ne, jotka arvostavat akustista huippuosaamista ja arvostavat valmistajan sitoutumista ympäristönsuojeluun.

Nykyään FUSION Entertainmentin omistaa Garmin New Zealand, jolla on tukitoimistoja ympäri maailmaa! Intohimo vesiurheiluun, seikkailunnälkä ja rakkaus musiikkiin ohjaavat FUSIONia eteenpäin. Lähestymällä kutakin markkinaa asiakkaiden näkökulmasta FUSION käyttää asiantuntemustaan ja kokemustaan tarjotakseen asiakkailleen maailmanluokan innovaatioita, jotka parantavat jokaista vesiurheilu- ja veneilykokemusta.

Lue lisää aiheesta Fusion
Suodata haku
Järjestä tämän mukaan:
Suosio
Viimeisin
Nimet A-Ö
Nimet Ö-A
Hinta nouseva
Hinta laskeva
Valikoima
0 Valitut tuotteet
Venestereot (87)
Näkyvillä 72 kpl 87 tuotteesta.
Näytä lisää
Suodata haku
Valikoima
Venestereot (87),
Valikoima
Venestereot (87)