Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry
Sähkö ja asennukset Maasähkö 230V Virtakaapelit

Virtakaapelit

Maasähkökaapelit ovat tärkeä osa monien veneiden varusteita. Niitä käytetään antamaan veneelle virtaa maasta, mikä on välttämätöntä, jotta aluksella voidaan käyttää sähkölaitteita, kuten esim. jääkaappi ja valaistus. Valittavana on erilaisia maasähkökaapeleita, joten on tärkeää valita tarpeisiisi sopiva.

Yleinen maasähkökaapelityyppi on kuparijohtimista valmistettu kaapeli. Kupari on hyvä valinta, koska se johtaa hyvin sähköä ja sillä on pitkä käyttöikä. On myös tärkeää valita halkaisijaltaan riittävän suuri kaapeli, joka kestää vaaditun kuorman.

Maavirtakaapelia asennettaessa on tärkeää noudattaa kaikkia turvallisuusmääräyksiä. On myös tärkeää varmistaa, että kaapeli on kunnolla suojattu säältä ja vedeltä, jotta se ei vaurioidu tai vaaranna turvallisuutta.

Maasähkökaapelit ovat viime kädessä välttämätön varuste monille veneille, ja on tärkeää valita laadukas kaapeli, jotta se toimii kunnolla ja kestää pitkään. Valitsemalla oikean maavirtakaapelin ja asentamalla sen turvallisesti voit olla varma, että sinulla on aina virtaa veneessäsi missä tahansa oletkin.

Lue lisää aiheesta Virtakaapelit
Suodata haku
Järjestä tämän mukaan:
Suosio
Viimeisin
Nimet A-Ö
Nimet Ö-A
Hinta nouseva
Hinta laskeva
Tuotemerkit
0 Valitut tuotteet
HABA (3)
Marinco (3)
Ratio (4)
Näkyvillä 15 kpl 15 tuotteesta.
Suodata haku
Tuotemerkit
HABA (3), Marinco (3), Ratio (4),
Tuotemerkit
HABA (3)
Marinco (3)
Ratio (4)