Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Näin taittelet venepeitteen

Kamppailetko sinäkin raskaan pressun laskostamisessa venetelineen päälle? Täältä löydät vaiheittaisen oppaan siitä, miten ensin pakataan pressu ja laitetaan sitten taitettu paketti telineen päälle.

1. Pressun avaaminen

Aloita ottamalla pressupakkauksesta, mutta älä avaa sitä. Peitetelineen on oltava valmis ja paikallaan. Watskin 240 g / m2 PVC-pressu on taiteltu tehtaalla ohjeeseen sopivalla tavalla. Jos suojapeite on taitettu jollakin muulla tavalla, sinun on taitettava se uudelleen. Katso (ruotsinkielinen) opas täältä.

2. Nosta pressu telineen päälle

Nosta pressu, edelleen taiteltuna pakettina, veneen päälle. Mikäli kyseessä on paksu ja painava pressu, on helpompaa, jos nostamassa on kaksi tai useampi henkilö. Nosta suojapeite suunnilleen kansitelineen keskelle.

3. Avaa pressu

Aloita pressun avaaminen kohti keulaa ja perää. Jos kyseessä on muotoonleikattu Watski-pressu, tarkista ennen avaamista, että kapeneva osa on kohti keulaa.

4. Laske peite

Kun suojapeite on levitetty telineen harjalle, anna pitkien sivujen pudota alaspäin. Säädä tarvittaessa pressua siten, että keskivahvike asettuu harjanteen yli.

5. Kiinnitä pressu

Vältä suojapeitteen kiinnittämistä kansitelineeseen tai venetelineeseen. Kovassa myrskyssä pressu saattaa pahimmassa tapauksessa lentää tuulen mukana. Jos se on kiinnitetty telineeseen, on olemassa vaara, että vene kaatuu. Ripusta sen sijaan painot silmukoihin, mieluiten joustavilla, kumisilla ankkurihihnoilla. Näin vältyt silmukoiden repeämiseltä.

6. Viimeinen tarkistus

Kun kaikki on valmista, on tärkeätä tarkistaa, ettei pressu hankaudu teräviin reunoihin. Välttyäksesi siltä, voit leikata palan makuualustaa tai vastaavaa materiaalia ja laittaa pintojen väliin. On myös tärkeää, että ylimääräistä kangasta ei jää tuuleen lepattamaan. Tuuli tarttuu helposti tällaisiin kohtiin ja jos tuulta on paljon, pressu voi repeytyä. Muista käydä tarkastamassa veneesi tila säännöllisin väliajoin. Jos esimerkiksi huomaat pressussa vaurion, on tärkeää korjata se viipymättä. Jos käytät vesipulloja, on hyvä laittaa veden sekaan vähän glykolia, jotta se ei jäädy. Voit myös täyttää tölkit kivillä tai hiekalla.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi