Watski Logo Light
Hakuehdotukset
Näytää Tuotteet
Näytä kaikki

Veneilijän unelmien vaatekaappi

Oikean vaatetuksen valinta purjehdittaessa on tärkeää sekä mukavuuden että turvallisuuden kannalta merellä. Veneilijän unelmien vatekaapiin, keskittyen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen.


Purjehdushousut vahvikkeilla
Purjehdushousut ovat keskeinen osa veneilijän vaatekaappia. Suosittelemme valitsemaan nopeasti kuivuvia materiaaleja, jotka kestävät suolavettä ja UV-säteilyä. Vahvikkeet polvissa ja istuinosassa tarjoavat lisäsuojaa kulutusta vastaan liikkuessasi kannella.

Täältä löydät meidän Purjehdushousut miehille ja Purjehdushousut naisille


Tekniset paidat ja neuleet
Valitse paidat ja neuleet, joilla on kosteudensiirto-ominaisuudet pitääksesi itsesi kuivana ja mukavana. UV-suojaavat materiaalit ovat myös tärkeitä suojaamaan ihoasi auringon haitallisilta säteiltä, erityisesti kesäkuukausina vesillä.

Täältä löydät meidän Paidat & neuleet miehille ja Paidat & neuleet naisille


Tuulen- ja vedenpitävät purjehtijan takit
Tuulen- ja vedenpitävä purjehtijan takki on välttämätön suojaamaan sinua nopeasti vaihtuvilta sääolosuhteilta merellä. Varmista, että takki on kevyt ja joustava antaakseen sinulle täyden liikkumavapauden aktiivisissa toiminnoissa.

Täältä löydät meidän Purjehtijan takit miehille ja Purjehtijan takit naisille


Asusteet
Asusteet kuten leveälieriset hatut aurinkosuojaksi ja polarisoiduilla linsseillä varustetut aurinkolasit veden heijastusten vähentämiseksi ovat tärkeitä. Samoin liukumattomat kengät hyvällä pidolla ovat ratkaisevia pitämään sinut turvallisena ja mukavana laivalla.

Täältä löydät meidän Asusteet miehille ja Asusteet naisille


Pelastusliivi
Tärkeä turvavaruste. Valitse mukava ja hyväksytty pelastusliivi, joka sopii sinun purjeveneellesi. Varmista, että se on helppo pukea päälle ja liikkua mutta silti tarpeeksi kestävä tarjotakseen tarvittavan suojan tarpeen vaatiessa.

Täältä löydät kaikki meidän Pelastusliivit


3 tärkeää ominaisuutta vaatekaappia rakentaessa

  • Turvallisuus - Vahvikkeet ja erikoismateriaalit kuten UV-suoja ja vedenpitävyys suojaavat sinua merellä kohtaamiltasi elementeiltä, mikä on ratkaisevaa turvallisuutesi ja terveytesi kannalta.
  • Mukavuus ja liikkumavapaus - Teknisistä materiaaleista valmistetut ja purjehdukseen suunnitellut vaatteet tarjoavat sinulle mukavuutta ja liikkumavapautta pitkillä purjehduksilla.
  • Kestävyys - Sijoittamalla laadukkaisiin vaatteisiin, jotka ovat helppoja huoltaa ja korjata, voit pidentää vaatteidesi käyttöikää ja vähentää ympäristövaikutustasi välttämällä ylikulutusta.


Kolmikerrosperiaate
Kerros-kerrokselta oikeilla materiaaleilla oikeissa paikoissa pitää sinut lämpimänä samalla kun se hengittää ja pitää sinut viileänä. Kolme kerrosta helpottavat kehosi lämpötilan säätelyä. Näin rakennat vaatetuksesi kolmikerrosperiaatteen mukaisesti.

Kesän välttämättömät vaatteet

Kesällä oikeanlaiset vaatteet ovat avain nauttimaan todella veneilystä. Nopeasti kuivuvat materiaalit tekevät vaatteiden käsittelystä helpompaa laivalla, mikä on suuri etu, kun haluat keskittyä hauskanpitoon. Vaatteet, jotka ovat tuulenpitäviä, vedenpitäviä ja hyvin ilmastoituja, ovat myös välttämättömiä, sillä ne auttavat pitämään sinut kuivana ja lämpimänä nopeasti vaihtelevissa sääolosuhteissa. Oikealla varustuksella olet valmis kesän meriseikkailuihin ja kaikkiin niihin seikkailuihin, joita se tarjoaa!

Vaatteet miehille
Vaatteet naisille
Aurinkosuoja
Pelastusliivi

Merivaatteet kaikkiin seikkailuihin

Olitpa sitten offshore-purjehtija, rannikon läheisyydessä inshore-purjehtija, kustaviivaa seuraava coastal-purjehtija tai kilpailuja osallistuva purjehtija, jokaisella kategoriolla on omat erityistarpeensa. Merellistä elämäntapaa rakastavalle on tärkeää omistaa sekä toiminnallisia että tyylikkäitä vaatteita. Kun lämpötila laskee, hyvä alusasu voi tehdä suuren eron, ja oikeat lisävarusteet eivät ainoastaan täydennä tyyliäsi, vaan tarjoavat myös tarvittavaa suojaa ja mukavuutta. Oikeilla valinnoilla olet aina valmiina ja varustettuna kaikenlaisiin meriseikkailuihin, vuodenajasta riippumatta.

?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi