Hyppää kyytiin samaan Watskiin – mutta uudella ulkonäkyllä

Olet ehkä huomannut, ei näytä aivan samalta kuin se yleensä näyttää Waski.fi-sivustolla? Saimme uuden puvun! Uusilla väreillä, kuvioilla ja useilla päivityksillä saat asiakkaana sujuvamman ja helpomman ostokokemuksen.

Yksi suurimmista uutisista, joka myös helpottaa sinut asiakkaana, on päivitetty suodatintoimintomme; nyt oikean tuotteen löytäminen on entistä helpompaa. Tätä ominaisuutta kehitetään jatkuvasti ja se vain paranee ajan myötä. Tuotetietoamme täydennetään brändi-, video- ja tuotemerkinnöillä. Watski.fi on yksinkertaisesti tulossa entistä nopeammaksi ja paremmaksi.

Ulkopuolen varastoon - toimitusten lisäksi

Lokakuussa muutimme uuteen ulkopuolen varastoon, mikä tarkoittaa nopeampien toimitusten lisäksi myös suurempaa kapasiteettia ja tilaa tuhansille uusille tuotteille merenkulkuelämääsi varten. Tuotepäällikkömme vierailevat suurilla ostomessuilla ja odotamme innolla uutisia sekä olemassa olevilta että uusilta brändeiltä. Nykyään meillä on salamannopeat toimitukset ja jos teet tilauksesi ennen klo 12.00, lähetämme pakettisi samana päivänä.

Ensi vuoden alussa uudistamme myös asiakasklubimme

Sinulle asiakasklubin jäsenenä haluamme tarjota lisäetuja ja ennakkotietoja. Voit helposti nähdä tilauksesi, seurata pakettiasi ja jättää arvosteluja tuotteistasi. Kaikki pakataan uuteen ja käyttäjäystävällisempään muotoiluun. Etkö halua missata uutiskirjeitämme? Vuodenvaihteen jälkeen toimitamme vain asiakasklubin jäsenille

Jos et vielä ole yksi 20 000 asiakas klubimme jäsenestä, voit helposti liittyä sellaiseksi täällä!

Tervetuloa Watskiin 2.0:aan

Haluatko liittyä asiakasklubimme? Rekisteröidy tänään
?
Ostoskärry
Kirjaudu sisään
Unohditko salasanasi?
Rekisteröidy
Oletko jäsen? Kirjaudu sisään hyödyntääksesi edut
Salasana unohtunut
Täytä alle sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ohjeet salasanan nollaamiseksi