Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

Deeper Smart Sonar

Kannettava GPS: llä varustettu kaikuluotain, joka auttaa sinua löytämään kalat! Nyt sinun ei enää tarvitse seisoa tuntikausia etsien kaloja ilman tulosta. Deeper on kannettava kaikuluotain, jonka voit kiinnittää ongen siimaan kalojen löytämiseksi. Voit lukea tulokset reaaliajassa matkapuhelimellasi. Lataa älypuhelimeesi "Deeper" - tai "Fish Deeper" -sovellus ja olet valmis uudenlaiseen kalastuskokemukseen.

 • Deeper Start

  Deeper START on kannettava kalastusväline urheilukalastukseen. Yhdessä Deeperin käyttäjäystävällisen sovelluksen kanssa löydät nopeasti kalat ja voit aloittaa niiden pyydystämisen nopeasti. Täydellinen varuste perhelomille, viikonlopun viettoon ystävien kanssa tai satunnaisille kalastusretkille.
  LUE LISÄÄ TUOTTEESTA
 • Deeper Pro & Pro+

  Uistele, kartoita, skannaa ja pyydystä kaloja Deeper Smart Sonar PRO & PRO+ avulla. Se on optimaalinen myös pilkintään talvella. Tämä monipuolinen ja tehokas kalahakija skannaa 80 metriin vahvalla Wi-Fi-yhteydellä yksityiskohtaisten luotaintietojen lähettämiseksi.
  LUE LISÄÄ TUOTTEESTA
 • Deeper Chirp+

  Deeper CHIRP + maailman ensimmäinen heitettävä GPS:n sisältävä Wi-Fi-kaikuluotain, joka hyödyntää CHIRP-tekniikkaa. Kolmen säteen taajuudet, mahtava erottelukyky ja äärimmäinen tarkkuus varmistavat, että voit kalastaa enemmän, nopeammin ja paremmin.
  LUE LISÄÄ TUOTTEESTA
 • Deeper Chirp+ 2

  Kalasta entistä paremmin CHIRP+ 2:llä ja Fish Deeper™ -sovelluksella, jotka näyttävät kalat erittäin tarkasti. Suunnittele, dokumentoi ja analysoi kalareissut, luo omia batymetrisia karttoja ja käytä tietojasi millä tahansa laitteella.
  LUE LISÄÄ TUOTTEESTA
 • Pilkintä

  Kaikuluotaimet ovat täydellinen apu pilkkimiseen. Ne ovat kannettavia, kevyitä, langattomia ja niillä on erinomainen kohteen erotus. Deeper PRO / PRO+ ja CHIRP+ on kehitetty sietämään alhaisia lämpötiloja.
  SELAA TUOTTEITA
 • Deeper Lisävarusteet

  Tutustu Deeper-lisävarusteiden valikoimaan ja tee kalastuskokemuksesta paljon nautinnollisempi. Flexible Arm Mount 2.0, Smartphone pidike onkivapaan, Yökalastuskuori ja Deeper Smartphone suoja 2.0.
  SELAA TUOTTEITA
 • Deeper mallien vertailu

  Deeper Sonarilla on markkinoilla viisi mallia, joista jokaisella on omat erityisominaisuudet ja jotka tarjoavat ainutlaatuisia etuja kalastajalle. Mikä malli sopii sinulle?
  LUE LISÄÄ
Suodata haku
Järjestä tämän mukaan:
Suosio
Viimeisin
Nimet A-Ö
Nimet Ö-A
Hinta nouseva
Hinta laskeva
Valikoima
0 Valitut tuotteet
Plotterit ja kaikuluotaimet (10)
Näkyvillä 10 kpl 10 tuotteesta.
Suodata haku
Valikoima
Plotterit ja kaikuluotaimet (10),
Valikoima
Plotterit ja kaikuluotaimet (10)