Sulje
Kanta-asiakkuus
Ostoskärry

SYYSKAMPANJA, JOPA 34% ALENNUSTA NORMAALIHINNOISTA >>

PLEISSAUS

Valmiiksi pleissatut köydet kiinteään hintaan:

Olemme avanneet uuden palvelun purjehtiville asiakkaillemme. Jatkossa voimme auttaa köysien pleissaamisessa, uuden tilauksen yhteydessä. Näin voimme räätälöidä köyden tarpeisiisi sopivaksi ja tarjota täysin ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja. Pleissaus on mahdollista tehdä valikoiduille Marlow-köysille ja siihen voidaan yhdistää sakkeleita. Jos et löydä etsimääsi ratkaisua, ota yhteyttä asiakaspalveluun niin teemme parhaamme sopivan ratkaisun löytämiseksi.

Toimitusaika: 1-2 viikkoa tilauksesta

Hinta: Hinnat vaihtelevat 19 €:sta 49 €:n riippuen siitä, kuinka vaativa pleissaus on kyseessä.

Mitä pleissaaminen on?

Pleissaus tarkoittaa menetelmää köyden päättämiseen tai kahden köyden yhdistämiseen ilman solmua. Sen lisäksi, että solmu on iso ja kömpelö, jopa oikein solmittu solmu pienentää köyden vahvuutta merkittävästi. Kestävän pleissauksen eli pujoksen saavuttamiseksi on olemassa erilaisia ​​menetelmiä ja tekniikoita, jotka kuka tahansa voi oppia, mutta joiden hallitseminen vaatii paljon harjoittelua.

Watski voi auttaa sinua seuraavissa pleissauksissa:


Silmukka D12

12-punotun dyneeman pleissaus. Soveltuu, jos haluat viimeistellä D12-köyden silmukalla. Dyneeman pleissaamisen etuna sen solmimiseen verrattuna on, että säilytät noin 99% köyden murtolujuudesta verrattuna noin 20-30% murtolujuudesta, jos käytät solmua. Lopputulos myös näyttää paljon paremmalta.

Silmukka ilman kuorta D2

Ytimellä varustetun dyneeman pleissaus. Lopputuloksena melko joustava ja vahva silmukka ilman kuorta. Etuna on ohuempi silmukka, mikä helpottaa sen kiinnittämistä esim. sakkeliin, ilman että sakkeli täytyy ottaa mukaan pleissaukseen. Erittäin yleinen tilanteissa, joissa korvataan olemassa oleva köysi ja halutaan käyttää olemassa olevia sakkeleita. Dyneema on erittäin hyvin UV:a kestävä materiaali ja sietää hyvin kulutusta, joten se toimii hyvin myös ilman kuorta..

Silmukka kuorella D2

Pleissaus köydelle, jossa on kuori ja valinnainen ydin. Sopii hyvin köysiin, joissa ei ole dyneemaydintä tai köyttä, jossa et halua paljastaa ydinmateriaalia. Pleissauksen etuna on murtolujuuden säilyminen verrattuna solmuun, joka vähentää sitä noin 45-60%.